Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
so zatvoreni definitivno... ali nekogas sakam da dzirnam, malce da gi podotvoram :)
ali mnogu e bedno... koga kje dzirnes i kje vidis deka ona ne gi zatvorila ocite :) :) :)

koga mi e ubavo so zatvoreni oci go davam baknezot, ama ponekogas go davam i so otvoreni

Koga sum na nekoe tivko mesto so zatvoreni oci i se zadlabocuvam vo baknezot, a koga na nekoe po bucno mesto znam i da gi podotvoram da vidam sto se desava!

Nikogas ne i veruvaj na licnosta sto se baknuva so otvoreni oci:).Inaku so zatvoreni bas osekas peperutki se vnesuvas,uzivas...zamisli situacija i dvajcata so otvoreni oci...kolku smotano:)).Inaku znam malkucka da gi podotvoram da vidam dali uziva mh mh mh:)

NeMiRnA напиша:
Nikogas ne i veruvaj na licnosta sto se baknuva so otvoreni oci:).Inaku so zatvoreni bas osekas peperutki se vnesuvas,uzivas...zamisli situacija i dvajcata so otvoreni oci...kolku smotano:)).Inaku znam malkucka da gi podotvoram da vidam dali uziva mh mh mh:)
Сакаш да кажеш кој и да е затвори очи и готово вљубени сме!?!
Без разлика дали ти се допаѓа или дали го сакаш а?:nesum:

JAS SAKAM MNOGU DAJA VIDAM ZENSKATA KAKO ONA SIGI ZATVARA OCITE A JA NE ZATVARAM OCI

NeMiRnA напиша:
pa obicno ne se baknuvam so tipci u koj ne sum vljubena,pa sea ti vidi!fala prijatno:)

A kako ke se vljubis vo nekoj ako ne si go baknala.
Neli ti e tesko taka da se vljubis?
Ili lesno se vljubuvas?:toe:
Ljubovta ne e tolku lesna. Ti samo mislis deka si vljubena koga nekoe tipce ti se dopaga.

лапањето не е заебанција па ај ке се заебаваме со погледот, се знае кога се лапа се лапа со затворени очи.

Не може да ме натера мене човек да ги затворам очите......НЕ!

iskreno kazano

koga maskite se muvaat prv pat so nekoja stalno gledaat go ocenuvaat baknezot so toa
a zenskive mizat li mizat
siniki spijat ebaaaaaaaaaaaa

Обично со затворени очи, ама некогаш сакам и да ѕирнам.

Со затворени дефинитивно...со отворени некако глупаво ми е...:lud:

ROCCO напиша:
А шо е тоа битно? зависи бе
Епа сега не дека е битно,ама работава е на кој како повеќе му се допаѓа секој за себе,на некој поубаво му е со отворени,на некој со затворени...за тебе зависи и така натака...:)А од што зависи?:)

ПА фала богу затворени.Така ке се концентрираш и уживаш во бакнежот а не вака ке посматраш околина.А вака со отворени се посматраш со неа/него.Абе кој како сака но ја како што знам а еве и анкетата кажува дека поише сакаат со затворени.Абе стај црн цвик :icon_cool непровиден па дали ке гледаш или со затворени очи ке бидеш никој нема да примети.Ајт поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom