Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Najcesto so zatvoreni .....da bidam iskren

поромантично е со затворени, а и пострасно, повеќе со чувства...

Затворени ами како. Многу е глупо со отворени и некако е без чуства. И сигурно сите имате пробано со отворени кажите колку е глупо многу... А имав еден другар шо Откачвеше женски аку се лапаја со отворени очи. Колку јаки женски имат откачено ни самиот свесен не е..... :) Барем тој да мижел и немало да видит дека тие со отворени. неморат секогаш да си радознал!

НА секое уживање му претходи затворање на очите, по навика и кога се бакнуваме ги затвораме очите и уживаме

Ko film od 60 god.ON so otvoreni a ona se znae....mislis zaspala

Mislam deka baknez so zatvoreni oci e vistinski.Koga si so otvoreni oci zjapas negde i znaci nesto drugo ti go privlekuva vnimanieto,ne si celosno zavlezen vo cuvstvata.

So zatvoreni definitivno poubavo e si pravam poubav film

МЕ тоо и јас се лапам со затворени очи некако поемотивно ми е а и повеке се опушташ!

па во повеќето ситуации со затворени очи сум али си ги отварам одвреме на време ни ја незнам зш , може да видам дали таа гледа или дали има позади нешто поинтересно

Zatvoreni !
Nema saram baram vo takov strastven moment . ama ke vi kazam eden majtap:
Sedi drugar mi pokraj Vardar i se baknuvaat strastveno so devojkamu ..
I od ednas taa go prashuva :Zosto zmurish?
I se kurci ovaj i e vika: Za da ne gledam kakva idiotka imam pred mene , ete zosto .. I stanal si zaminal...

So zatvoreni.Neznam glupo e nekako so otvoreni oci mislam:) ako slucajno nekogas gi otvoram onaka samo..inaku najcesto so zatvoreni oci.Isto kako da e onaka baknezot,prazen bez nikakvi cuvstva ke se cuvstuvam ako e so otvoreni oci.NEma smisla mislam:)

Откако бившиот ми кажа дека не им верувал на женските кои се бакнувале со отворени очи преферирам со затворени. Иако има и моменти кога се бакнувам со отворени и тоа само за да проверам како се бакнува ТОЈ.

Јас се обидов да се бацувам со отворени, ама заборавив да продолжам да се бацувам затоа што ми беше чудно:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom