Со затворени или отворени очи?

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување

Додека се лапате со партнерот вашите очи се ... ?

• Вкупно гласачи
    495
Zavisi kolku sum zaljubena i kolku mi znaci toj kiss. :)

Со затворени. Не можам да си замислам лапање со отворени очи не ми оди некако. Ги отворам кога ќе престанеме да се бакнуваме ќе го погледам и пак продолжуваме. Глупаво е со отворени. По претпоставка, треба да шараш наоколу со погледот или да го гледаш партнетор како ужива со затворени очи и ти останува само да чекаш да ги отвори и да му кажеш БУ! :bip:

Па зависи, најчесто затворени. Кога ми се отворени губи смисла "лапањето" (кај го најдовте зборов).

zatvoreni definitivno!

nekako mnogu poubavo mi e ko mi se zatvoreni,se slagam so site onie koi mislat isto ko mene!Poveke custva ima vo baknezite so zatvoreni oci!Zosto:pa glupo e koga ke vidis nekoi pred tebe se baknuvaat i edniot od niv zjapa naokolu neli?Dobivas custvo deka se baknuva samo za da pomine od red!Istoto e koga i ti zjapas naokolu dodeka se baknuvas so partnerot!

samo ednas mi se ima deseno da se ljubam so otvoreni oci ama toa bese zosto tipot ne mi znacese nisto,taka da ne ni probuvav da se vnesam vo baknezot

Неможам да ги замислам тие кои го прават тоа со очи широко отворени...:lud: Сум пробала...поглупо чувство здравје...:nesvest: Отвори затори може ама да се нон стоп отворени.... вдф...:nesvest:

преферирам со затворени,ако некој се бакнува со отворени очи значи не ужива во бакнежот,и тоа докажува колку многу многу ти значи таа личност!!!

Зависи до моментот...Ја најчесто ги затворам очите дури и при обичен 1сек. бакнеж.Инаку некогаш ме зафркава типацот за тоа па сеа почесто си гледам наоколу :) но доколку романтиката преовладува тој момент ОБАВЕЗНО ЗАТВОРЕНИ.така повеке уживам...

Отворени...пробував со затворени ама никако не ми штима. Инаку не шетам со погледот, се концентрирам на дечкото.:)

Samara напиша:
Отворени...пробував со затворени ама никако не ми штима. Инаку не шетам со погледот, се концентрирам на дечкото.:)

:icon_lol: лажеш.. =) јас понекогаш погледнувам и тебе ти се затворени како на бебе... како да спиеш во облаци.

:wub:

Затворени ама кога ќе ми се здосади ги отворам...
А ме интересира оти се љутат одредени луге кога ќе го видат дечкото со отворени очи?Мислам тоа не е за љутење......

So zatvoreni... yesda se iam "fateno" nekad i so otvoreni ali mn kratko trae...

Zavisi...Ali pocesto mi se zatvoreni!!!Od vreme samo malku ke gi otvoram ali posle pak ke gi zatvoram...

Повеќе со затворени...ама многу ми е шема кога ќе отворам очи и ќе видам дека пар плави(зелени,црни ватевер :)) гледаат у мене... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom