Со велосипед на кеј

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
А ова од кога е клипот , шо Грујо во палто и тренерки летно време ?:P

абе сега го приметив..наоблечен до врат,а сите околу него у шорцеви и мајчки :pos:

Виде од 50цент како трча по кеј, па и он малку да се размрда :)

Како и да е, браво за потегот. Редно време е политичариве наши да почнат да се бават со спорт како и сите други луѓе.

Не му се смеј на Грујо коа вози точак, може да е твојот!
Го ископира првиот иzгласан коментар одма под видеото.Браво zа тебе.
ne mu se smej na grujo koa vozi tocak, mozebi e tvojot !
Gr0barMkD 21 hours ago 23
pixel-vfl3z5WfW.gif
него прашањето ми е кој го чува додека вози точак на кеј?

Aааа чим е ваква работата ја одсеа ќе минуем десет пати више време на кеј, да си го начекам премиерчето па да си размениме некое техно песниче со блутут и можда да му дадам некоја сугестија за името или нешто слично, Гwујо FTW! :icon_mrgr:

Aааа чим е ваква работата ја одсеа ќе минуем десет пати више време на кеј, да си го начекам премиерчето па да си размениме некое техно песниче со блутут и можда да му дадам некоја сугестија за името или нешто слично, Гwујо FTW! :icon_mrgr:

Јас ќе го чекам цел ден и после да се тркам со него. Он мене техно па брзо ќе возел...

него прашањето ми е кој го чува додека вози точак на кеј?
Дечкото што го менува Урко е исто така на точак, а сигурно има неколку Алфа единици распоредени по стазата.

Јас ќе го чекам цел ден и после да се тркам со него. Он мене техно па брзо ќе возел...
Ќе викне цајкани да те застанат за брзо возење и ќе те победи.

Еве и овде се гледа селективност во почитувањето на законите. Човекот признава дека вози брзо а ни казна ни ништо за него.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom