Спортски чоек поштуем 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро де, не се лути одма, интересно е сепак. Плус и техно слуша.Па ако е премиер нели треба да вози точак,или да спортуе нешто..одма на сеир ебаго
Го облекла Боркица да не настине, после нема да може да ги врши брачните обврски.А ова од кога е клипот , шо Грујо во палто и тренерки летно време ?![]()
Го ископира првиот иzгласан коментар одма под видеото.Браво zа тебе.Не му се смеј на Грујо коа вози точак, може да е твојот!
него прашањето ми е кој го чува додека вози точак на кеј?
Го ископира првиот иzгласан коментар одма под видеото.Браво zа тебе.
Aааа чим е ваква работата ја одсеа ќе минуем десет пати више време на кеј, да си го начекам премиерчето па да си размениме некое техно песниче со блутут и можда да му дадам некоја сугестија за името или нешто слично, Гwујо FTW!![]()
Дечкото што го менува Урко е исто така на точак, а сигурно има неколку Алфа единици распоредени по стазата.него прашањето ми е кој го чува додека вози точак на кеј?
Ќе викне цајкани да те застанат за брзо возење и ќе те победи.Јас ќе го чекам цел ден и после да се тркам со него. Он мене техно па брзо ќе возел...