Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брат не зборвам за пробвење.. а и ти имат текнато дека најчесто мојш да ќариш типка кога излегвиш без некоја си цел ( онака лежерно, без мисија да фатиш некоја ) .. не дека се трудиш нешто да напрајш.. туку само онака природно си идат.. ти си играш... таа тука некаде до тебе играт.. се погледнувате.. насмевка.. малце играње.. лап лап.. ела да прошетаме.. хумпа :sekss:хумпа:sekss: хумпа:sekss:.. се враќате назад со насмевка.. после тоа ајде чаоо чаоо.. и ти се враќаш на стариот живот кај шо си ја сакаш женската и ви е ТОП...
мајка природа, тоа ти е..
а иначе да се замарам да фаќам друга женска.. а во меѓувреме одам со некоја.. ич не се замарам така.. одам со ова, не ојт, одам со друга.. две различни множества.. без пресек..
Епа ако сакам една, а сум 100% сигурен дека неможе ништо да биде меѓу нас, јебига, по некое време си идеш на друга, одкога ќе ми изветреат чувствата за таа првата што сум ја сакал.
А ако сакам некоја, и можам нешто да имам со неа, не барам другаСи идам по таа што си ја сакам
![]()
Абе братче не мислев на ова. Овие примери што ги даваш ти се класично варање. Уан најт стенд. Мене муабетот ми беше друг.
Затрескан си значи во некоја, ама си праиш филм во меѓувреме дека не можеш да ја имаш. Па фаќаш некоја сосема трета. Тоа беше темата. Дали ти се има десено?:kesa: