Со која од познатите фаци се знаете?

Статус
Затворена за нови мислења.
Ѓорги Чукалев
Не го знаете,тој е еден од најдобрите дегустатори на алкохол и навистина е

Па сум упознал малку неколку. Највеќе впечаток ми има оставено Горан Пандев. Сам го упознав на тренинг на Македонија и воопшто не делуваше како ѕвезда, туку фино си напраи муабет се сликав со него, наредниот пат дрес добив :vozbud:!! После тоа уште неколку пати, па кога прејде во Лацио уште 2-3 пати на тренинг зборевме и после тоа престанав да идам на тренинзи на репрезентација.Дечкото делува скромно, срамежливо, се на се фин човек. Еднаш на шала ми избаци „еј молим те фрли го дресот од Анкона :), отидоа во Ц2Ц лига :))“. А јас му реков дека не го фрлам ни под услов да ми даде од Лацио нов. Рече ќе проба да донесе зашто тогаш му бараа 100000 луѓе дресови.... Па слабо се видов после тоа со него и така. :)! Ај вајда ако премине сеа во лето негде (германија) ќе купиме оригиналка дрес од него таман да му тргне продажбата на дресови :smir:

Со Ташле легендата од Serpentine Fire, и овија од Фјурион :pos::pos::pos:
Други не знам...

Не сум знаел дека Ташакот е толку популарен ....
А не ги знаеш Мише (бас)...Фичо (гитара) ....Бубе(тапани)....е тоа новиот вокал не им го знам .т.е. не сум се дружел со него.

Па со некој да се дружам од познативе фацки не али што сум запознала од Македонија се полно спортисти, некои пејачи, манекенки, амбасадори и министри (тоа по струка)...
А од странство познати се запознав со Бекам :pipi:, Свен Горан Ериксон, Дарио Симиќ, Едуардо да Силва, Срна, Крајнчар...

Се знам од мала со актерот Сашко Коцев-најсмешниот човек на планетава :icon_bigg и со Симон Трпчевски се имам видено еднаш(братучед е на мои пријатели) и таа слика ми е најдраг спомен.

Се запознав со Рајкард, Рајзигер и Рушту кога бев во Барселона, бев на нивни тренинг. Се знам и си кире Лазаров и Пепи Манасков од ракометарите(ги знам и другите зошто до лани играв против нив, ама повредата ме спречи да продолжам).
поранешниот амбасадор на САД Батлер исто лично го познавам, од невладина организација бев таму на коктел и дури и разговаравме за некои проекти и се сликавме.
Ламбе Алабаковски го знам, од Преспа е, исто и Тања Царовска, Драган Мијалковски, Ѓоко таневски и не ми текнуваат повеќе во моментов:smir:

Со Дарко Тасевски фудбалер,како помали и заедно сме играле фудбал

за Нова Година се запознав со Кили..ма он не е лош човек,он е наркоман:pos2:мноогу мрднат тип
се запознав и со Ламбе..еептен фин,мил,нормален,повлечен,се изнагушкавме:wub:ахх,прекрасен е
Тони Зен:vozbud:..ааа го обожавам.бев додека снимаше песни во студио.исто многу прибран,воопшто не е дигнат и вообразен

So Celeski - panterot od belcista, i so Budimir a da i Tose go iam upoznaeno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom