Со која од познатите фаци се знаете?

Статус
Затворена за нови мислења.
TpH_Bo_OkO напиша:
ХАХаахахаха

Сакав и јас да го забележам истото :)

Мери Џејн, и јас се знам со истите луѓе и ептен добро стојам со нив...ама не се познати...јебига

П.С. Гледам Букаро си го заборавила...шо така? :)
даааа, аххх по ѓаволите а мислев да го ставам!
да додадам-
Алекс Букарски а.к.а Букаро
Анастас Вангели а.к.а Офчарот
б.т.в Трнчо,мене ми се подеднакво познати и Таз,и Р.Н.С и Мал Голем заедно ја имаат праено музиката-тоа ти би требало да го знаеш нели,бидејќи добро стоиш со нив :wink::smir:

mary_jane напиша:
Трнчо,мене ми се подеднакво познати и Таз,и Р.Н.С и Мал Голем заедно ја имаат праено музиката-тоа ти би требало да го знаеш нели,бидејќи добро стоиш со нив :wink::smir:
Е ако де, направи една анкета низ град по вариозни луѓе со прашање: „Што мислите за Таз, Р.Н.С., Мал Голем Чоек и Кемп?“

Знаеш што ќе ти речат 98% од луѓето?

Одговор: :toe:

И сеа?

БТВ, поздрави ги од мене :wink:

TpH_Bo_OkO напиша:
Е ако де, направи една анкета низ град по вариозни луѓе со прашање: „Што мислите за Таз, Р.Н.С., Мал Голем Чоек и Кемп?“

Знаеш што ќе ти речат 98% од луѓето?

Одговор: :toe:

И сеа?

БТВ, поздрави ги од мене :wink:
Не би рекла за Р.Н.С да речат дека не го знаат? ај чим ти така викаш..само шо минатата година имаше најпродаван Мак. албум во месецот кога му излезе..али тоа не значи дека е познат,и негови песни се вртат на мобилни телефони..али и тоа не значи дека е познат:smir:

бидејќи сум од струга, никој не познавам, а и немат некој познат од ваму. :)

Се рачуна Томе Корнер???
Добар дел од младоста потрошивме у исто нет кафе. :pos:

mary_jane напиша:
Не би рекла за Р.Н.С да речат дека не го знаат? ај чим ти така викаш..само шо минатата година имаше најпродаван Мак. албум во месецот кога му излезе..али тоа не значи дека е познат,и негови песни се вртат на мобилни телефони..али и тоа не значи дека е познат:smir:
Рамен на Тоше е :smir:

Еј РНС го видоф у суботата одејќи од рамсторот молот кон фрешот. Вриеше пички околу него.
хахаха
ШЕГА
Беше со уште 2 другари.
Јас го знам само како твој „син” Маја.
Ноу хард филингс.

Tonchie напиша:
Еј РНС го видоф у суботата одејќи од рамсторот молот кон фрешот. Вриеше пички околу него.
хахаха
ШЕГА
Беше со уште 2 другари.
Јас го знам само како твој „син” Маја.
Ноу хард филингс.
Гарант бил со Фиц и со Џоле...и они се познати :)

За некое посебно познавање и дружење, немам кого да ставам тука, но сум била во некој очи во очи контакт со неколку познати фаци.
На времето кога пуштав музика во ноќен клуб сум поминала работна вечер со Дарио и Кнез ... и двајцата се многу фини колку што можев да заклучам од едновечерна дружба.
Кога работев Скопје во нет кафе, редовни муштерии ми беа Мики Црнокрак, Владо Јаневски, Ношпал и онаа плавата смотаната од XXL, ќерката на Каранфилоски ... и овие (без плавата) се ептен културни и фини ... ах, Владо ... :vozbud:
Газдите од Валијант се рачунаат? Па најверојатно ... сега нешто и емисија гледам имаат ... ги знам и нив.
Ѓоко Танески е пријател на брат ми, па седам до него кога прават муабет ... го знам одоколу ...:) :) :)
Има и други, но ете со овие сум имала повеќе од "здраво дај ми автограм" ...:helou:

Дивајн,знаеш која беше таа од XXL што се оддели по некое време од нив,верица пандиловска беше таа?Не сум сигурен ама знам дека на времето кога живеев во скопје татко ми добро се знаеше со една од нив,не се сеќавам преку што,имав едвај 5 години но добро се сеќавам дека се имам запознаено со неа,но тоа било порано,кај ли ќе ме памти сега,потоа се имам запознаено со децата на Тодор Скаловски(сега сигурно дека не би ме распознале,ама онака биле блиски пријатели со татко ми) кои живееа во истата зграда каде живеев јас одма над нас беа.Исто се знам и со една македонска писателка...ама ич не ми текнува као се викаше:toe:

TpH_Bo_OkO напиша:
Гарант бил со Фиц и со Џоле...и они се познати :)
:vozbud:колку духовито,а да и со Трн се знам,и он е фаца:smir:сеа не фаца колку фиц и Џојле али пак добро стои со нив:wink:

Не се нервирај маче, сепак тоа се твои другари, немораш на мене а и на луѓево од форумов ништо да ни докажуваш:smir:

Ако си се осетила навредена од мене, извини :smir:

Ај пак, ти се знаеш со доста познати фаци, и на сите ни е мило. И доста беше, почна да ја уништуваш темата обидувајќи се да ме надмудриш. Еве ти признавам. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom