Мистичен
Човек
Како нема, еве неколку: непоправлив комарџија, глупендра кој имал многу и узгубил се.TpH_Bo_OkO напиша:Игор Џамбазов - Нема зборови што може да го опишат овој генијалец
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како нема, еве неколку: непоправлив комарџија, глупендра кој имал многу и узгубил се.TpH_Bo_OkO напиша:Игор Џамбазов - Нема зборови што може да го опишат овој генијалец
Мистичен напиша:Такво "знаење" не се важи, не се ни сеќаваат на вас, вие сте само уште еден нивен фан со кој се поздравиле протоколарно. Ја темава поеќе ја разбирам како познати личности со кои навистина се знаете, контактирате, дружите, шознам.
Сите ние имаме по некоја маана нелиМистичен напиша:Како нема, еве неколку: непоправлив комарџија, глупендра кој имал многу и узгубил се.
Струмикс напиша:Браќата Пандеви, бате Ване, Перо Христов, Коста Бургов, Мики Јовановски Џафер (нешто рода по мајка ми ми е),браќата Попови, Хари Хаџи-Ристески, Лазе Митровски, Емил Божиновски....
Димитар напиша:Дали знаете познати личности?
Глумци, пејачи, луѓе од шоу бизнисот, политичари...
ХАХаахахахаМистичен напиша:Ху д Фак (освен Борис Трајанов, Марко, ај и Џака (џа) Накот може да пројде) се овие "познативе"?
Ја се знам со Љубе од мое мало, многу добар другар ми е.