mRnO
И по mRnO,mRnO
Се знам со Глоријан и со Ферус
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fortune напиша:Ана Шутиноска (водителката на Вртелешка) ми беше цимерка една година и немам ниту еден лош збор за нејзе, прекрасна личност.
Струмикс напиша:Браќата Пандеви, бате Ване, Перо Христов, Коста Бургов, Мики Јовановски Џафер (нешто рода по мајка ми ми е),браќата Попови, Хари Хаџи-Ристески, Лазе Митровски, Емил Божиновски....
СпаЈдеР напиша:Дивајн,знаеш која беше таа од XXL што се оддели по некое време од нив,верица пандиловска беше таа?Не сум сигурен ама знам дека на времето кога живеев во скопје татко ми добро се знаеше со една од нив,не се сеќавам преку што,имав едвај 5 години но добро се сеќавам дека се имам запознаено со неа,но тоа било порано,кај ли ќе ме памти сега,потоа се имам запознаено со децата на Тодор Скаловски(сега сигурно дека не би ме распознале,ама онака биле блиски пријатели со татко ми) кои живееа во истата зграда каде живеев јас одма над нас беа.Исто се знам и со една македонска писателка...ама ич не ми текнува као се викаше![]()
TpH_Bo_OkO напиша:Пф...шознам..
Марко од „Дај побрзај” ми е многу добар другар...
Игор Џамбазов - Нема зборови што може да го опишат овој генијалец
Тамара Тодевска - ште умрам за неа
Бора Чорба - лично и персонално..(пријател е на моите)
Влатко Ѓорчев...партија...
Борис Змејковски (чичко)
Јанко јади бурек
Зуица Лазова...
Бубо Каров
Џака Накот
Пикисипи
Александар Ношпал
.....
Ај ако ми текне уште некој ќе допунам...