Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Кај Дарја љубовта се мери у сантиметри...
Ти измери колку сантима има од твоја појдовна точка до крајот на земјата.
Автоматски споено мислење:

И Дарја заслужува љубов ;)
Дарја е огин и пламен за еврејскава даска

Бидејќи е сезона на избори, море или планина... не е битно. Едина Муса (СДС) насекаде
Прегледај го приврзокот 411146
Прегледај го приврзокот 411147

Нели играше оваа кошарка едно време, или сум ја помешал? Се сеќавам на една слична плава женска со вакво чкљ име, играа куп во Струмица, каква прдара макнеше у едни тесни шорцеви.:drk::drk:

Фацата не ја памтам али физиономија и е скоро иста.

Нели играше оваа кошарка едно време, или сум ја помешал? Се сеќавам на една слична плава женска со вакво чкљ име, играа куп во Струмица, каква прдара макнеше у едни тесни шорцеви.:drk::drk:

Фацата не ја памтам али физиономија и е скоро иста.
Најверојатно нејзе ја имаш гледано, и уште игра кошарка ;)

Ja gledav Edina Musa zaedno so sestra ì uste vo skolskite denovi (sredno).. Epten debela bese togas Edina.. i togas igrase centar, sestra i playmaker posto normalno poniska..

Јас дознав за Едина на еден 3х3 турнир на плоштад пред неколку години каде што не се сеќавам како заврши резултатски, само памтам дека беше најубава на целиот турнир.

Јас дознав за Едина на еден 3х3 турнир на плоштад пред неколку години каде што не се сеќавам како заврши резултатски, само памтам дека беше најубава на целиот турнир.
Гзотрес си се изнагледал.
Исто и ја ниеден резулатат не паматам од утакмиците што сум ги изгледал одбојка - жени.

Ало брат ми полека и јас имам некои критериуми, ама кога веќе ме спомна да си кажам и јас кого милувам од познатите фаци

Catherine Bell

Твојов критериум, се што е под 55 години е педофилија :kafence: :LOL:

Ало брат ми полека и јас имам некои критериуми, ама кога веќе ме спомна да си кажам и јас кого милувам од познатите фаци
Catherine Bell
Вера Мештеровиќ ќе ти се налути, а таман почнавте да си го имате на ти го дај ми го. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom