Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Ви годи вам Ѓороски =)

Но има и дечки во младите 20-ти години од својот живот кој повеќе сексаат - неголи цел сексуален живот кој го поминале постарите од нив , така да не држи многу вода ова .

a kolku gi biva tie mladite?? mladite uste ne pocnale i op-svrsile.
prasanje e na iskustvo (sto mladite za zal go nemaat) i normalno tehnika( sto za sreka postarite ja imaat)

a kolku gi biva tie mladite?? mladite uste ne pocnale i op-svrsile.
prasanje e na iskustvo (sto mladite za zal go nemaat) i normalno tehnika( sto za sreka postarite ja imaat)

Оф-топик сме ..али ај нека ни биде ..

А кое ти е мислењето за девојките , еве ти си 25 ..нели младите немаат искуство и техника (не треба само ние да бушиме а вие ко статуи да дремете и давате оценки) ,значи треба да најдам некоја МИЛФ да ме среди убаво , ја да седам ..а она со нејзиното искуство и вагиналните мускули да ме стопи.

Оф-топик сме ..али ај нека ни биде ..

А кое ти е мислењето за девојките , еве ти си 25 ..нели младите немаат искуство и техника (не треба само ние да бушиме а вие ко статуи да дремете и давате оценки) ,значи треба да најдам некоја МИЛФ да ме среди убаво , ја да седам ..а она со нејзиното искуство и вагиналните мускули да ме стопи.

ne,jas koga rekov mladite,mislev na deckovcite :-),a devojkite se poiskusni

Нишо посебно , само ме чуди шо го има повеќе пати тука :toe: .. ко солна киселина да има истурено на фаца , а и остарен е бааги .:toe: , па секс со него ми изгледа ко некој чуден фетиш:nesum:[/quo

секој има право на свое мислење.
јас сметам дека човекот има шарм и затоа ми се допаѓа и би имала сигурно секс со него без оглед на " лицето со солна киселина",а и постарите се многу подобри во секс од помлади (по мое мислење)

За староста имаш право... за Бранко, незнам :)...ама за вкусовите не се дискутира... јас би ја поканил Биндевска, мислам дека така се викаше :)

Не се караме, твој е... само не му давај да ја води играта... налегни го добро! :) ... јас сум во другата соба со Бундевска, ако ти требам само кажи! :)

mislis nema da izdrzi Branko?? dobar e be toj,ako en za drugo za toa valjda go biva :-).
Vo slucaj da treba pomos,znam kaj si:smir:

mary-louise-parker-esquire-september-2006-1.jpg

my favorite milf:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom