Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Ви годи вам Ѓороски =)

Но има и дечки во младите 20-ти години од својот живот кој повеќе сексаат - неголи цел сексуален живот кој го поминале постарите од нив , така да не држи многу вода ова .

a kolku gi biva tie mladite?? mladite uste ne pocnale i op-svrsile.
prasanje e na iskustvo (sto mladite za zal go nemaat) i normalno tehnika( sto za sreka postarite ja imaat)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
a kolku gi biva tie mladite?? mladite uste ne pocnale i op-svrsile.
prasanje e na iskustvo (sto mladite za zal go nemaat) i normalno tehnika( sto za sreka postarite ja imaat)
Оф-топик сме ..али ај нека ни биде ..

А кое ти е мислењето за девојките , еве ти си 25 ..нели младите немаат искуство и техника (не треба само ние да бушиме а вие ко статуи да дремете и давате оценки) ,значи треба да најдам некоја МИЛФ да ме среди убаво , ја да седам ..а она со нејзиното искуство и вагиналните мускули да ме стопи.

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Оф-топик сме ..али ај нека ни биде ..

А кое ти е мислењето за девојките , еве ти си 25 ..нели младите немаат искуство и техника (не треба само ние да бушиме а вие ко статуи да дремете и давате оценки) ,значи треба да најдам некоја МИЛФ да ме среди убаво , ја да седам ..а она со нејзиното искуство и вагиналните мускули да ме стопи.
ne,jas koga rekov mladite,mislev na deckovcite :),a devojkite se poiskusni

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Со, sunce.Кога ќе стане позната :smir:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Нишо посебно , само ме чуди шо го има повеќе пати тука :toe: .. ко солна киселина да има истурено на фаца , а и остарен е бааги .:toe: , па секс со него ми изгледа ко некој чуден фетиш:nesum:[/quo

секој има право на свое мислење.
јас сметам дека човекот има шарм и затоа ми се допаѓа и би имала сигурно секс со него без оглед на " лицето со солна киселина",а и постарите се многу подобри во секс од помлади (по мое мислење)
За староста имаш право... за Бранко, незнам :)...ама за вкусовите не се дискутира... јас би ја поканил Биндевска, мислам дека така се викаше :)

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Не се караме, твој е... само не му давај да ја води играта... налегни го добро! :) ... јас сум во другата соба со Бундевска, ако ти требам само кажи! :)
mislis nema da izdrzi Branko?? dobar e be toj,ako en za drugo za toa valjda go biva :).
Vo slucaj da treba pomos,znam kaj si:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom