Mojso
uneducated knob
Од тие 20% што ќе отидат од љубопитност белки ќе се најде некој да ми ја потврди претпоставката дека Антигона е уствари машко![]()
Оди пишувај со тоа вештачките нокти, не љубомори

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од тие 20% што ќе отидат од љубопитност белки ќе се најде некој да ми ја потврди претпоставката дека Антигона е уствари машко![]()
Ме стави мене и Зоте во иста реченица, неодвоени со точка.Со Госпоѓа Параноидна, Лет3 и Зоте
Ме стави мене и Зоте во иста реченица, неодвоени со точка.
Ти за мене појќе не постоиш.
Се плашам и плочата да не пукнеСакам да го ослободам чоештвото. Вие како две ектремни спротивности во иста реченица ослободувате доволно сила за конечно да се сруши куполата наеднаш, а не да паѓа дел по дел.
И јас со истите.Со групата шо решава математички мистерии, да го дружат домаќинот, додека јас скокнам на пиво со женските од кулинарското катче![]()
само пиво? При толку пасионирани готвачки......ц ц ц...ова диетиве...Со групата шо решава математички мистерии, да го дружат домаќинот, додека јас скокнам на пиво со женските од кулинарското катче![]()
само пиво? При толку пасионирани готвачки......ц ц ц...ова диетиве...
И јас со истите.
Само се прашувам кај да одам со мажите да решавам задачи или со жените во кујна?