Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Од тие 20% што ќе отидат од љубопитност белки ќе се најде некој да ми ја потврди претпоставката дека Антигона е уствари машко :D

Оди пишувај со тоа вештачките нокти, не љубомори :P

Со Госпоѓа Параноидна, Лет3 и Зоте

со @хулахопкисоточки и со сунмерот ОБАВЕЗНО

Sent from my E560 using Tapatalk

Ме стави мене и Зоте во иста реченица, неодвоени со точка.
Ти за мене појќе не постоиш.

Сакам да го ослободам чоештвото. Вие како две ектремни спротивности во иста реченица ослободувате доволно сила за конечно да се сруши куполата наеднаш, а не да паѓа дел по дел.

Сакам да го ослободам чоештвото. Вие како две ектремни спротивности во иста реченица ослободувате доволно сила за конечно да се сруши куполата наеднаш, а не да паѓа дел по дел.
Се плашам и плочата да не пукне:(

Со групата шо решава математички мистерии, да го дружат домаќинот, додека јас скокнам на пиво со женските од кулинарското катче ;)
И јас со истите.
Само се прашувам кај да одам со мажите да решавам задачи или со жените во кујна :oops:?

Со групата шо решава математички мистерии, да го дружат домаќинот, додека јас скокнам на пиво со женските од кулинарското катче ;)
само пиво? При толку пасионирани готвачки......ц ц ц...ова диетиве...

само пиво? При толку пасионирани готвачки......ц ц ц...ова диетиве...

Така му е зборот, де :) А пиво не оди на голо, ќе мезнеме нешто :pijanco::pijanco:[DOUBLEPOST=1456857059][/DOUBLEPOST]
И јас со истите.
Само се прашувам кај да одам со мажите да решавам задачи или со жените во кујна :oops:?

Ќе ги деконцентрираш мажите при решавањето, ела си у женска бања :)

Со сите напатени росонери и со сите интераши и јувенташи(дури и бјанконеро веро).

(Поззз пиќкиии :D )

Со @Ilumious. Ми делува кул, има добар хумор, а мислам дека се знае со братучед ми (можеби грешам) и според нејзините пишувања на форумов, живее блиску до моите роднини во Ѓорче :D

Со @ManowaR. Дечкото ми е ѕверче,посебно со пиењето. Ама секој си има некој минус,недостаток.Вака и овој нашол да навива за најбош екипа.
Исто и со @Bojan Van Buuren Чисто да видам шо фаца е,зошто кај дечково преовладуваат емоциите во неговото размислување за фудбал,поради што 90% има погрешка ставови. :D :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom