Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Zemzela и Гижо :)

и тебе, и maarko, и maryjane-poison, и black angel, и anck-su-namun, и apokalipto, и grunge girl... вака од памет ми текнаа овие. Неам пишано тука долго време. Може и mastarasta и blind останати што пишуваат у темите за музика, и кои сум нервирал, ме нервирале тамо итн и обратно итн. лол

The Goddess и Foxy Butterfly
Интересни и атеистички настроени девојки...:pos2:

ah da zaboraviv sakam so Foxy Butterfly,red hot,maryjane poison,iva_skorpija,boyd,razorblade kiss,Маwечко....

edit:i the goddess

:vozbud: Сакам-сакам:vozbud: интересен дечко во секој случај.

едит: :helou: И со членот над мене со задоволство би сакала

Гижо и блек ејнџл и јас сакам со вас...:pipi:

знаеш според еден член на форумов јас и годес сме една иста личност у различно пакување :pos::pos::pos:
Инаку да би ми било мило да се запознаеме јас и ти а истото важи и за black angel
едит: дали членот над мене сака да се упознаеме?:pipi:

hrmm....Relativno sum nov na forumov...i mal bogami...Ne ke e losho nekoj od postarive...ne e bitno zensko masko...moze i moderator...da mi objasni kako se odvivaat kajgana sobirankite...mesta? vreme? do koga sedat maloletnici? koj e pokanet? kako ide zapoznavanje? sram,nesram?

hrmm....Relativno sum nov na forumov...i mal bogami...Ne ke e losho nekoj od postarive...ne e bitno zensko masko...moze i moderator...da mi objasni kako se odvivaat kajgana sobirankite...mesta? vreme? do koga sedat maloletnici? koj e pokanet? kako ide zapoznavanje? sram,nesram?

Секако дека може.

Собиранките се одржуваат два пати годишно. Една од собиранките е летна и се одржува во Охрид, а другата се одржува по повод роденденот на Кајгана, некаде околу Јануари/Февруари.

Сите форумџии се поканети, можат да доведат и свои пријатели за да биде што помасовна собиранката. На последните две на кои бев јас имаше доста форумџии, првиот пат наполнет беше Дајмонд а вториот пат преполн беше Динамик. Е така...
За дружба, ти гарантирам дека ќе ја има, за пеење, играње и добар провод истотака. Ако си нов и не се знаеш со никој, ''небојсе'' :). Не си ни прв ни последен... затоа се собиранките, да се собериме, да се запознаеме, да си поминиме убаво и да раскажуваме за тоа, како и што било.

Мери џејн појзн, апокалиптико, струмицс, и девојчињава и машкиве што пишуваат во музика...рок музика де.

Мери џејн појзн, апокалиптико, струмицс, и девојчињава и машкиве што пишуваат во музика...рок музика де.
БрнЕјтиФор :helou: се надевам наскоро, ете водкамикс ќе идел за Охрид се гледаме ако дојдеш :)

Сакам со сите кои што до сега ги имам спомнато, со сите кои што сакаат со мене да се запознаат и уште би ги додала:

1.Lady Satori
2.Goddess of Chaos
3.Ada

По незнам кој пат ќе си кажам, ама шо ако ...
Емма, КафеделМар, Ана Меркјури, Лост Ејнџел и Битолчанките.
Ваљда побрзо ќе дојде тоа ако си кажеме, м?:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom