Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

со мисирко да видам што гејш е,и нека ми ццка пред очи

Вакаааа...

Дивајн
Форчн
Лејди Сатори
ада
Ајверсон
точкест
Серпико
Јове_Бт
Батерфлај
Суссаро
Тхе Вампире
Земчо
Тончи
Лејди
Викторгг
Годдес оф Хаос
леандра
Доти4ната
*ангелче*
`Ангелче`
Маwечко
Крејзи Ин Лав
Скулгрл
Натурал-Грл
ПСАЈтисфекшн
Фабулоус 178
Крејзи Појол
маца_мк
нудл

:smir:

... има уше некој 100% ама сеа во моментов не ми текиња, ќе додадам одма кога ќе ми текне!

adware, и Струмичаните, тие шо не ги знам, се знаат они кој се

едитирано од модератор: непотребни цитати
Во прва прилика...:smir:
Јас можеби со Квендолин?

Srcufka душо баш би сакала со тебе да се запознаам :vozbud::vozbud::pipi:

Сакам пак да се запознаам односно да се видам со оние што до сега сум ги запознал пошто 50% не се ни сеќавам на нивните имиња од минатата собиранка:(.

Ајде ајде нека дојде собиранката да се запознаам со уѓте повеќе фаци од форумов:)

То е то лејдис анд џентлменс:)

Ja iam pisano mislam so koj sfe sakam..
Ama pak ke naglasam za Jove_Bt zs ke doe do pukanje ako ne go zapoznaam naskoro.. Ne e fer da me videl ja nego ne.. KE PUKAM :D

Crazy in Love,Drama Queen,Ред Хот,Serpico,StevoMC,Јове БТ,Stefan_Stev4e,Ајверсон,Дивајн,Тамарче,Ангелче,Миланез,Викторгг,Bush(av),Крејзи Појол и други али не ми текиње баш сеа:pipi:

So mene mozes koga sakas samo sram ti e:baeh: !!!Sakam i so Ajverson,so Skaj Dog <no1>,so Krejzi Pojol,so so sooooooo ne mi teknuva sigurno ima uste:tapp:

Мистичен, Скулгрл, Јове_Бт, Струмикс, Точкест, Прити грл и толку засеа. :)

Со Lady и mirkec.Нова сум на форумот,ама нивните мислења ги читам од почетокот и ми оставија добар впечаток(а и на годините сме тука негде)

Ке се преправам дека ти вервам:).И јас сакам со тебе.:).

ТИииииииии!! :pishtoldz:

Крф ќе падни,да знајш!! :violent1:
Те остајв сега дип имаш за учење, инакууу.. правна санкција: во Симбол на кафе ќе те носам. :pos:

Инаку влегоа нови во листата,а това се:
Бебуш и Срцуфка и со извинење за тие што ме спомнаа,а мојата меморија на златна риба(шо трај 3 сек.) ги изостави, и тие. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom