Justae Verum
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 2.803
- Поени од реакции
- 3.299
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Отвори тема за озбилни врски! Кајгана познаства, за дружење, излегување и не само тоа!Најсериозно има ли некој за сериозна врска не се зезам
Колку работите се менуваат за година денаСо никој ама баш со никој!
Со среќаНајсериозно има ли некој за сериозна врска не се зезам
Значи конечно се реши да му удриш корпа на Ред Џон..пробај со @PticaSelica ми делува на фиљан човек..I jas si baram ozbilen decko ama nema na net
Se se zaebanti i foliranti i nikoj ne saka nisto ozbilno kako vrska brak. Toa e sepak moe mislenje inace i jas baram
Jas sum tuka da se ponudam duri ne go najdis vistinskiot, da ne venejs taka bezvezeНајсериозно има ли некој за сериозна врска не се зезам
Jas sum tuka da se ponudam duri ne go najdis vistinskiot, da ne venejs taka bezveze.
P.s inaku stegam palci da si najdis to so baras, sto i da e toa![]()
Сум поминал откај фиљаните...Значи конечно се реши да му удриш корпа на Ред Џон..пробај со @PticaSelica ми делува на фиљан човек..
На погрешно место бараш. Овде ти се све онакви, што се за несериозна врска. Ќе искачаат у град со тебе носејќи на главата шарено капче со стреа, кое има пропелер на врвот и ќе комуницираат исклучиво преку цитати од Жикина Династија.Најсериозно има ли некој за сериозна врска не се зезам
Има еве ја.Најсериозно има ли некој за сериозна врска не се зезам
+1Најсериозно има ли некој за сериозна врска не се зезам
So be zlato, platina ptico platinaСум поминал откај фиљаните...
Туку и без да прочитам, еве @мкд владе би го препорачал јас!
Моментално нај на место ерген на форумов!
Злато човек!
Море проводник си ти опасен...So be zlato, platina ptico platina![]()