Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

А, да... со Лејди сакам да се запознаам. Меѓу другите.

Сакам да се запознаам со Buterfly, 'Ангелче', Vlatkolik, КИКИ, и незнам уште некој имаше ама ко че ми текнит че допишам

Обострана е желбата :icon_lol:!
Ајде да ја оформам јас листата: (јузерите не ми замерајте ако ги згрешам:pipi: )
Дивајн, Јове бт, Lady,Влатко Русин,BoYd,Ashle,Fortune,Викторгг,Scorpio20,Billa Bong,Тамарче,PSYtisfaction,Acid,Скул,`Ангелче`,vodkamixx (тебе те знам,ама одамна не сме се виделе може 7-8год :pos: ).........

(ауууу уште колку имаше,од денес ќе почнам да ги запишуем на лист не ми текнува повеќе :pos: )
И јас сакам со тебе да се запознам уште одамна:)
Следната собиранка не смееш да ја пропуштиш! Lady, истово важи и за тебе!

Едит... И ~*TамарЧе*~ ја додавам во листа.

Серпико, Форчн, Дивајн, Скулгрл, Влатколик, Скај Дог, Слатка Мала, АуРоРа, Некрофилија..

Едит: Sweden, Macedonian

со онај или онаа /кој_а сака да се запознае со мене:uvo:

Hmmm... Novi na lista...
Buterfly (iako mislam deka vekje ja imam spomnato)
zafrknata (mislam deka imame nesto zaednicko :pipi:)
MorisonKA (she is unique:vozbud:)
Задоволството ќе биде мое и само мое да се запознаам со тебе, ќе учиме јазици:smir:
Би сакала да се запознаам исто така и со:
  • Прокариотската клетка на бацилот Гаго :wink:
  • Лудачата која не се наоѓа на иста бранова должина со паметњакович девојките Леандра (2 пат кај што ја спомнувам мислам):wink:
  • Девојката која не се срамеше да каже дека не глуми ами е среќно заљубена Мауечко :wink:
Наредните ќе бидат за брзо
П.С. :wink: демек респект

Задоволството ќе биде мое и само мое да се запознаам со тебе, ќе учиме јазици:smir:
Би сакала да се запознаам исто така и со
  • Лудачата која не се наоѓа на иста бранова должина со паметњакович девојките Леандра (2 пат кај што ја спомнувам мислам)
Неделава ја договараме со еспањола и дотичната(цела година се запознаваме:) ),по се изгледа четврток или петок ќе биде кафето.
Лејди Сатори случајно да не идеш деновиве Скопје?Тиквичка?Ако сте во комуникација со еспањола и мици(а знам дека сте:wink:)слободно дружете не.
Ако идеш Скопје само пиши,ќе идеме на пивце:vozbud:

Екипана со ада,торчо,перл,сусаро,виктор никако да се собере:(
Псај наредната недела,ако се симнеш од облаци:pos2:пиши за на кафе.Горе досадно е многу ангели има:pos:

[/list]Неделава ја договараме со еспањола и дотичната(цела година се запознаваме:) ),по се изгледа четврток или петок ќе биде кафето.
Лејди Сатори случајно да не идеш деновиве Скопје?Тиквичка?Ако сте во комуникација со еспањола и мици(а знам дека сте:wink:)слободно дружете не.
Ако идеш Скопје само пиши,ќе идеме на пивце:vozbud:

Екипана со ада,торчо,перл,сусаро,виктор никако да се собере:(
Псај наредната недела,ако се симнеш од облаци:pos2:пиши за на кафе.Горе досадно е многу ангели има:pos:
Па пиши бре ПП кога идеш не гледам на тарот картите.

Освен со госпојцава по не знам кој пат ќе ги спомнам

Марина Ох (крајно време е макар и на пола пат да се сретнеме негде меѓу Длапкин дол и Коларе)
Гравити Грејв
Никола (стварно не те разбирам се плашиш заради твоите по малку екстремни ставови да се појавиш или што е работата?)
Шведо жив да не си ако доаѓаш тука а да не не известиш. Се мислам ни Дајмонд ни Универзална Сала нема да не зберат.
И дадица Лејди сакам.
Струмчо ајде бе мајка му стара уште малку и нафтата ќе ја снема.
Морисонка такоѓе.

Јас сакам да се запознаам со ex machina, EarthSea и zafrknata. :)

Првпат пишувам на темава.Шознам,сакам да се запознаам со Lost Angel,маybe,ииии...Скулгрл,Мистичен,пошто ми изгледа како интересен дечко,Sweden дефинитивно,и неам поима бе....со сите сакам!!!
едит:и сакам да ми го избришете тоа 178 од никот,ама вие нејкете.I`m gonna cry,please make the litlle child happy,o Santa...

БИЛА БОНГ!
Шведо
Синдикат
ЛЕЈДИ
РАГАЗА
Грл и други моментално не ми теквет ::D

Јове бт...некако фино ми изгледа дечкото....и Lady влага во новите мои за запознавање :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom