Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

еееејејееееееј и ја сакам со Raziel, од кај испадна сограѓанин? улалаааа индид цветче! :):)

~*ТамарЧе*~, ^^Mon4e :)

Утре идам у Охрид така да сакам да се запознаам со сите Охриџани,Стружани и се што е у близина

So " dejan_k ". Ke gi ogovarame adminite/super moderatorkata za zatvoranjeto na negovite temi ;)

Razorblade and Goddess

Нерасипани,непокакани Велешанчиња.

А дури сеа видов дека сме имале и консензус :)

yes da znam deka nemozam ova :) ali sakam so site da se zapoznam ako nekogash imam vreme i moznost :D:pipi:

А зашто не можеш, еве на пример и ја би сакал со Сандра да се запознаам :)

Со Рагаца многу сакам да се запознаам. И со Emma и со Трилобајт што повремено сака да ме истепа :pos: Да се покараме малце. :icon_lol:
Фантом ми остана вечно непрежалена мета за запознавање, исто како и Мацедалиен и уште неколку члена што за жал покасно ќе ми текнат.

Trilobite. Причини - .......... can't find any.

Сакам да се запознаам со кој било, особено со некој од администраториве, и кога ќе има Кајгана собиранка пак, обавезно идам специјално до Скопје

Леле кога ќе ви дојдам сега во Охридон има сите да ве запознаам :pos:

Се иам изнапишувано на темава... и од оние што ги иам ставено во темава, мислам дека никој сеуште не запознаф, овојпат го оставам моето мислење без форумџии и форумџики... со надеж дека овојпат ќе опали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom