Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

@The_Red1, за малце и јас да се образовам како што треба, се зборува дека е навистина добар наставник :)
Зависи која партија си. И да знаеш немам врска од закони, али утакмица Јунајтед - Ливерпул да изгледаме и едно пиво да се напиеме може. :icon_lol:

Барав некој поелегантен начин да го цимна членов подоле, ама изглеа вака е најлесно:
@Тапетарот Петар, де как да ти испуштам една ПП, чисто да проверам една информација од последнава сеатеистичка собиранка, па да видам дал' се знаеме или тек сакам да се?

Ни јас сум, од кај си ти?
Тиквешкиот регион.[DOUBLEPOST=1416038247][/DOUBLEPOST]Апдеит: псѕсиде, турвиор, анцо, лазарг, бабсѕѕ, блуе ладѕбуг и уште со некој. Може и со некој (со некој, не со повеќе, со 2-три) модер или админ да му ја пукнам вилицата бидејќи ми е ќеиф.
П.С. И перез9 ми прави ќеиф, бидејќи е откачена како исушена панталона од тел, само да ја запознаам пред да и мавнат перманентен како на мене што ми мавнаа.

Последно уредено:
Можеби ова го имам речено некогаш но сеедно. Со Рики Ливерпулецот, едно пиво да мавнеме да се потсетам на градивото што некад сум го учел, да исхејтаме нешо шо ни дое при рака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom