mr wednesday
We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
- Член од
- 24 јуни 2017
- Мислења
- 1.652
- Поени од реакции
- 8.007
Види, незнам зашто ама убеден сум дека Инчуле стално подждригнуе и здивот и мириса на пунета пиперка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види, незнам зашто ама убеден сум дека Инчуле стално подждригнуе и здивот и мириса на пунета пиперка
Може,ајде кога??
Не јади бурекВиди, незнам зашто ама убеден сум дека Инчуле стално подждригнуе и здивот и мириса на пунета пиперка
Pa i so muslimanka moze, ti muslimanka si? Ako sakas da se zapoznaeme moze togasчак и со муслиманка?
она се чува за анон
Pa i so muslimanka moze, ti muslimanka si? Ako sakas da se zapoznaeme moze togas
muslimanka sumPa i so muslimanka moze, ti muslimanka si? Ako sakas da se zapoznaeme moze togas
Brichena?muslimanka sum
moze
сега сите се депилирани, па и попот даде аманет...Brichena?

Jas pretpochitam brichena...svezho mirisa, a toa so legenot da ama i dali vodata ja pie (gadno, a?). Ne znaev za popot.сега сите се депилирани, па и попот даде аманет...
на друг начин ќе ја тестираш, прашај дали му ги мие нозете на мажот во Леген![]()
Ти мислиш дека муслиманките ги мијат нозете на мажот и после ја пијат водата?Jas pretpochitam brichena...svezho mirisa, a toa so legenot da ama i dali vodata ja pie (gadno, a?). Ne znaev za popot.