Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време се сама си пијам кафе,ама најслатко ми е така,ама освен тоа постои една личност која ми го прави кафето ептен спешл,ама одамна немам пиено кафе со неа,плус исто кафе пиеме хехе,едноставно нели...се смеам до максимум,а како да не се смееш,некои луѓе се создадени да ги развеселуваат другите...

пошто ја у принцип не пијам многу кафе, најслатко ми е у друштво кога го пијам, паѓаат супер муабети, понекогаш и табла се мава и така закон е:vozbud::smir:

па првото кафе сама...од сабајле...топло,горко кафенце...цигарче...тишина...си размислуваш...абе најубо:)

интересно би било и во друштво,муабети,триста глупости...ама сама ми е нааааааајслатко:)

Со добро друштво ако ми е до галама,а иначе и сама кога си пијам ми е супер,покрај компјутер со цигарчињата...милина : )

So girlll :back: zashto ona :pipi: go pravi najslatko kaFeto...posebno nautro....ajde Sreda ke pijam edno kafence najslatko :smir:

Со дедо ми. Шекераш е.
хихихихихи:)
се шалам.

со другарка ми Кате,со која пијам кафе СЕКОЈ ден во последниве 4 години....кафенце бес шекер и милион муабети плус пола кутија цигари....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom