Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
so varacot na kafeto pred televizor ili kompjuter ne sakam da pijam kafe vo cafe posto ne mozam da se opustam

Obicno prvoto kafe mi e najslatko, a toa e nasabajle so maz mi ako e seuste doma ako ne pijam sama.A posle moze da se sluci i da ne pijam kafe zasto ne sum mnogu kafedzika sto znaci mi e slatko prvoto kafe.

Со компјутеров и со некоколку другарчиња што се добро расположени за бесен муабет :)

Првото секогаш сама,со цигарче!После тоа со тројца другари..мммм...дефинитивно најубаво поминато време со кафе!
И брат ми може да го ставам тука во комбинација,поготово сега кога ретко се гледаме!(само да ми прави муабет за теретана и огејм:jaj:)

he he..interesna tema.jas obozavum da piam kafe so mojta moma i da igraam karti.he he..a moze i muzika vo pozadina.dobro ode.he he..pozdrav

коа не ми е денот кафето ми е најслатко со САМ,а коа сакам друштво,најслатко ми е кафето со саканата личност;)

Prvoto obicno go pijam sama,a na najslatko kafe mi e koga pijam so ljubovta moja i so ivana drugarka mi...

Со компјутерот кога е работен ден или со другарка ми Надица.Во тие два случаја ми е најубаво.Мада не е лошо ни со дечкото:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom