Со кого ви е најслатко кафето?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум голем љубител на кафе. Го пијам чисто за уз друштво. Најслатко ми е насабајле, први два часа физичко, јас во МонАми со две-три другар(к)и, со цигарче и муабет.

сеуште не сум станала зависник од кафе, а пијам ко ќе се собериме со другарки или ко ќе губиме некој час, е тогаш ми е најслатко :)

Prvoto Utrinsko e najslatko ,,,dnevno pijam po 3-4 storo jubitel sum na tursko....koga sum iskocen na kafe..se prebacuvam na ne maten nes...

Најслатко ми е сам ко ќе си го пијам, пред компјутер

Ma uzivam koga e docna prolet izlezena vo dvor sednata na stolica nozete na druga, rano nasabajlecki veke sonceto izgrealo i se kreva, cigarceto vo raka kafenceto tivka smiruvacka muzika i furaj SINA. Najslatko e sam pa potoa so nekoj sto mozes da si napravis asalen muabet vo zavisnost od raspolozenje

Najslatko mi e so edna drugarka so koja se srekavame ednas nedelno i sekogas imame nekoj interesen muabet i taka zazboruvani ne ni se sekavam koga sme go ispile kafeto.

Пошо првото кафе е најслатко сакам да го поминам со мојата верна другарка „цигарата“, онака само со неа без никаква галама онака кулирачки лезетски шо се вели

Најслатко,со другарите во Ало ало,со бандата од читална...

definitivno so kompjuterot ... baba mi me truja za politika,majka mi za ucenje a tatko mi za zenski

Za zenski truenje e toa za tebe bee ejjjjjjj ? :) A inace mene mi e najslatko so edna drugarka so EBENO DOBRO gleda na kafe i celi filmovi ke ti praj doeka da go dopies kafeto :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom