Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно.![]()
Луки, вие двјаца имавте некоја дилема на една тема, па мислев да ја продискутирате во живо. Да пиете чајче и да муабетите. Ништо повеќе. И јас мислам дека и ти мислиш на истото.
На сите умот им е одма на цицки и лапање ебаго.
Точно... Јас не мислам ништо повеќе и ништо помалко. Еден маабет со топло чајче и ного зафрканции... Јас не сам ебачиште.![]()
E сеа не си фер! Мислам со Tender Girl иам пишано ваљда 10 пати сигурно дека сакам да се упознамОд вчера со @Cold breath, така на непланирано, без договарање не‘ дружеше мене и коментатор на кафе. Ептен позитивно и забавно момче.
Да си ја пишам и Tender Girl - одамна неам сретнато олку мила и пријатна девојка![]()
тек сеа?Со Isak Keyten се запознав пред некој ден. Не зборевме многу, ама проценив дека е фин дечко, малце зборлест е повеќе и то.
Да си ја пишам и Tender Girl - одамна неам сретнато толку мила и пријатна девојка![]()