Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Шала на страна да бидеме он топик. Кој од вас е за голема собиранка, пиење и блут? Ние сме увек 15 души што праиме приватни собиранки али сакаме ново месо!

Шала на страна да бидеме он топик. Кој од вас е за голема собиранка, пиење и блут? Ние сме увек 15 души што праиме приватни собиранки али сакаме ново месо!
После ова ругање да дојдам на собиранка, ме споредува со некоја ѓупка од Велес....:D ќе си одам на собир во Бела кула јас.

Со Isak Keyten се запознав пред некој ден. Не зборевме многу, ама проценив дека е фин дечко, малце зборлест е повеќе и то.

После ова ругање да дојдам на собиранка, ме споредува со некоја ѓупка од Велес....:D ќе си одам на собир во Бела кула јас.

НУУУ...остај го ти него! Ние не те споредуваме со ѓупка! Он е кака!:cautious:

Со Isak Keyten се запознав пред некој ден. Не зборевме многу, ама проценив дека е фин дечко, малце зборлест е повеќе и то.
Јас вчера Status Quo го видов со Mr.Brightside. Ептен се, како да кажам.... друштвени. :icon_mrgr:

Не е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно. :)
само дома ко ќе седиш и зјапаш по турски серии и филмови со принцови што очекуваш ??

си има дечко на постер и тоа фотошоп........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom