Не, тебе да не те викаат така?Кај тебе во село Орсон Велс да не те викаат ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, тебе да не те викаат така?Кај тебе во село Орсон Велс да не те викаат ?
moze ke me trolar moze ne ama jas nzm so e tava Orson Vels...Кај тебе во село Орсон Велс да не те викаат ?
moze ke me trolar moze ne ama jas nzm so e tava Orson Vels...
После ова ругање да дојдам на собиранка, ме споредува со некоја ѓупка од Велес....Шала на страна да бидеме он топик. Кој од вас е за голема собиранка, пиење и блут? Ние сме увек 15 души што праиме приватни собиранки али сакаме ново месо!
коптонОсрон е позната фаца во ѓупско мало во Велес, Орсон од Велес - Орсон Велс, капиш?
После ова ругање да дојдам на собиранка, ме споредува со некоја ѓупка од Велес....ќе си одам на собир во Бела кула јас.
Не е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно.Ух, форгет ит. Ептен си комплицирана.
Не е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно.![]()
Јас вчера Status Quo го видов со Mr.Brightside. Ептен се, како да кажам.... друштвени.Со Isak Keyten се запознав пред некој ден. Не зборевме многу, ама проценив дека е фин дечко, малце зборлест е повеќе и то.
Инаку, не знам дали ќе правам исклучок за да запознам некого од кајганава или сепак да си останам на моето.
Абе се усрамила, затоа се има откажаноНе е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно.![]()
само дома ко ќе седиш и зјапаш по турски серии и филмови со принцови што очекуваш ??Не е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно.![]()