Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска во Скопјето се запознав во Mario Gómez и како и шо очекував, откачено човече спремно за тролање :D
Официјално се запознав со Hip.Hop_MKD долго време комуницираме, али сега се запознавме.
Следуваше Saladin со кој направивме квалитетен муабет во движење :D фала ти чоек за местото за јадење, се најадов квалитетно.
И отидовме на PurplePuma на работа да ја запознаеме, не покани на палачинки, ама ќе и одиме нареден пат.
И на крајот мислам дека беше RedStarFan и уште едно типче шо не го запамтив кое беше...спортски муабет, фини дечки.
И да не заборавам, на кратко само се запознав со Sussaro така речено на брзање...

Еве ме мене после сите обврски што по дома што понадвор :icon_mrgr:
Ама ќе да е повеќе по надвор.
Денес ми беше мило шо упознав 3ца членови (2ца блиц и еден без блиц)
Пумата спаѓа у блиц и ќе оставиме за следен пат муабет, до тогаш да го вежба Simish сленгот.
Со марио гомез, фино академско чоече истотака блиц, го дружевме додека не тргна да си ја врши полагачката (ваљда)
Е сеа со Мрзливково погоре шо ме тагнал. Си го утнал никот брат, остај мрзливите у администрации работат. Ептен ми се погоди муабетот и ќе ја наговорам некако bebush да те посетиме во ептен блиска иднина. Имаме цела бакет листа на велешан(к)и за упознавање.
Е да.. и хип хоперот го упознав... :icon_mrgr: По не знам кој пат :)))

Денеска во Скопјето се запознав во Mario Gómez и како и шо очекував, откачено човече спремно за тролање :D
Официјално се запознав со Hip.Hop_MKD долго време комуницираме, али сега се запознавме.
Следуваше Saladin со кој направивме квалитетен муабет во движење :D фала ти чоек за местото за јадење, се најадов квалитетно.
И отидовме на PurplePuma на работа да ја запознаеме, не покани на палачинки, ама ќе и одиме нареден пат.
И на крајот мислам дека беше RedStarFan и уште едно типче шо не го запамтив кое беше...спортски муабет, фини дечки.
И да не заборавам, на кратко само се запознав со Sussaro така речено на брзање...
Повелете пак сите. :D

Имавме прилика викендов и во real life да се видеме со BrunoFresh или бивш Лубрикант. Дечките како него се ендемски вид кај нас денес, јас сум импресионирана и ми е драго што го имам за пријател. :)

Да дадам апдејт на темава. Од последното пишување ги упознав Divider и Sussaro кои ми оставија супер впечаток :) Потоа го запознав и мистериозниот неуходан Mileisreknisibile :D Официјално се упознавме и со Ilumious иако немаше потреба од упознавање :)

Имавме прилика викендов и во real life да се видеме со BrunoFresh или бивш Лубрикант. Дечките како него се ендемски вид кај нас денес, јас сум импресионирана и ми е драго што го имам за пријател. :)
Friendzoned? :icon_lol:

И конечно денес го додавам Gokjo во листата на запознаени Кајганџии :)
Многу фин момак ;)

Го потврдувам ова од погоре од Везилка со цртка и од Мрза, дека сум таков:X3:, а и дека сме се упознале, и тие се супер, мада не се ни сомневав:pipi: , а и НеоН го запознав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom