- Член од
- 31 мај 2012
- Мислења
- 228
- Поени од реакции
- 145
Не, тебе да не те викаат така?Кај тебе во село Орсон Велс да не те викаат ?
Не, тебе да не те викаат така?Кај тебе во село Орсон Велс да не те викаат ?
moze ke me trolar moze ne ama jas nzm so e tava Orson Vels...Кај тебе во село Орсон Велс да не те викаат ?
Осрон е позната фаца во ѓупско мало во Велес, Орсон од Велес - Орсон Велс, капиш?moze ke me trolar moze ne ama jas nzm so e tava Orson Vels...
После ова ругање да дојдам на собиранка, ме споредува со некоја ѓупка од Велес....Шала на страна да бидеме он топик. Кој од вас е за голема собиранка, пиење и блут? Ние сме увек 15 души што праиме приватни собиранки али сакаме ново месо!
коптонОсрон е позната фаца во ѓупско мало во Велес, Орсон од Велес - Орсон Велс, капиш?
НУУУ...остај го ти него! Ние не те споредуваме со ѓупка! Он е кака!После ова ругање да дојдам на собиранка, ме споредува со некоја ѓупка од Велес....ќе си одам на собир во Бела кула јас.
Не е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно.Ух, форгет ит. Ептен си комплицирана.
Возраста чичоооНе е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно.![]()
Јас вчера Status Quo го видов со Mr.Brightside. Ептен се, како да кажам.... друштвени.Со Isak Keyten се запознав пред некој ден. Не зборевме многу, ама проценив дека е фин дечко, малце зборлест е повеќе и то.
ако се одчленам,ондак може ??Инаку, не знам дали ќе правам исклучок за да запознам некого од кајганава или сепак да си останам на моето.
Абе се усрамила, затоа се има откажаноНе е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно.![]()
само дома ко ќе седиш и зјапаш по турски серии и филмови со принцови што очекуваш ??Не е толку комплицирана, туку виде ме на слика и готово откажа се... Озбилно.![]()