Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Princess Of Evil не заслужува да се вика принцеза на злото. Зошто не носи црн фустан ала Мортиша, черепни прстенчиња, гот шминка и црна мачка да и преде на скут? I've met alot of princesses of evil and you missy ain't one. :)

Ау брату, тешки стереотипи изнесе на виделина. Иако не се гледаме првпат, жал ми е што толку погрешен впечаток си добил.
Нејсе, баш би сакала да видам кои се тие многу принцезички што ги знаеш :icon_lol:

п.с. како се заслужува username? твојов кој ти го додели? :icon_lol:

Ама си се фатил за изгледот, изгледа не ја знаеш во душа каква е. Огин и пламен. :) ј/к

Со никој, а баш би сакала да запознаам некој ;)

па бујрум на следната собиранка

Би сакала да дојдам, но не сум од Скопје. Ако имам прилика некогаш да одам, со задоволство би дошла на собиранка :)

Запознав вчера бааги форумџии..
Олимпија, што убо ти стој мор црвено, :)
Werther, значи ја очекував да упознаам човек возрасен накај 40 години, ова младо јавриче, душичка мори А да и го поштуе многу Sussaro :icon_lol: и ептен ми е кеиф што и него го упознав, што фин момак, ако така ве руга жени он само у наше здравје така говоре :pipi:
Статус кво, незнам кој му е сеа никот ебаго, со Dark King се измочкафме од смеење мајчице мила Ѓорче вс НЛО, момци секоја чест и дарк следната собиранка вино ми дужиш ми го испи ебаго!
Алкарина се изгушкавме, се потфатифме, си ја сакам ја неа оддавна :love:
Princess Of Evil, жено па ти си појава бе, глас стас алал да ти мие :pipi:
Tonchie оти се ишиша ? :( мило мие што онака срамежливо се упознафме :)
kooperativa не ми ја даде мајцата море, и не пееше со мене и Werther moskow :(, инаку си ептен грејт гај!(не геј) :icon_lol:
ION, what a red magic woman!
Biggus Dickus мирен си вака многу, ама бигус си богами :rolleyes:
гад хејтасол, не му го знам никот ноф и него, женска му нешо се праеше певица па не пушти рака да се упознае...
и ако сум заборајла некој слободно нека ме мавне со нешто лов ја ол гајс, грејт најт :X3:

заборавив да се пофалам дека запознав еден доста андерграунд член на форумов . kjara . Без завист , ливерпул фанс. Стигнав до 4 познанства , хел јеа .

и ако сум заборајла некој слободно нека ме мавне со нешто лов ја ол гајс, грејт најт :X3:

Се видовме на 2 собиранки ама нон стоп ти го заборавав никот. Немам ни 30 години, ко дедо се осеќам. Време ми е за пензија.

Се запознав со баеги форумџии, а богами и форумџики вчера на собиранката, ама кој ќе дума никови сега.

Поздрав до Горан, Диме, Наташа, Ане....Сите ве сакам.

Се запознав со баеги форумџии, а богами и форумџики вчера на собиранката, ама кој ќе дума никови сега.

Поздрав до Горан, Диме, Наташа, Ане....Сите ве сакам.

Windfucker... беше на собиранка и не се упознафме? :(

Max Legend знаев дека некој ќе забораам, а така еуфорична бев као чув дека си ти тој легендарниот :icon_lol:

Windfucker... беше на собиранка и не се упознафме? :(

Max Legend знаев дека некој ќе забораам, а така еуфорична бев као чув дека си ти тој легендарниот :icon_lol:
Со Eric J. Biafranić го поминав голем дел од времето, многу раја имаше.
Висок плав дечко со кратка коса, скоро нуларица. И со бордо маичка и џинс бев облечен.
Друга прилика Луси...:(

години поминати на кајгана: 5
лични запознавања благодариение на форумов: 0 :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom