Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Сите ве сакам, особено КиреМали 1911 и неговите натчовечки возачки способности. :pos:

--- надополнето ---

Еј сериозно, не знам дали ќе се сетам на сите што ме запознавте, ама add msn, сакам да ве запознам подобро. :D. Многу ќе ценам ако не ми го бришете постов. :P

Нови:
Dark King
bobi2008
makedonka1985
Iskra
Tonchie

И уште 10-15 друѓи, нека ме потсетат сами.
Носев пенкало, ама не и хартија за да запишам.

Ацид го изгребав цигара. :) Користам прилика да му кажам ФАЛА

Dzish
bobi2008
mettalhammer
alex the great
makedonka1985

Луѓево може и денес пак да ги сретнам ама не би ги препознала, освен Џиш и Сашка од што ги имам гледано на слики :toe:

--- надополнето ---

PSYtisfaction ја запознав денес и баш е срцка, коа ќе пораснам сакам да бидам како неа!! :)

лично сеуште со никој не се знам, ама се надевам во иднина ќе се запознаам со повеќе од нив, а се надевам дека во скоро време ќе се запознаам со колегите од економски, особено со: beneamata, vampgirl, Very Nice Girl, The Mummy Returns, OverClocker, Боби [Мкд] го видов, ама од далеку, наредно предавање обавезно...за други не ми текнува сега, ама има уште многу со кои би сакала да се запознаам сигурно.

Сеа се враќам од кафе со Ада?.Додуша, она пија сокче од морковче, а јас спрајт, ама битно на кафе бееме!Ѕвер момичка,бест френдс станааме, малце завлечува накај кочански, ама опростено и е!Еј, другата недела пак на кафе, бива?

Сеа се враќам од кафе со Ада?.Додуша, она пија сокче од морковче, а јас спрајт, ама битно на кафе бееме!Ѕвер момичка,бест френдс станааме, малце завлечува накај кочански, ама опростено и е!Еј, другата недела пак на кафе, бива?

Одеме другар. It was nice meeting you.. па и крајно време беше. Hugs.

На Кале, завчера...со Тончи, си праевме муабет за фотографирање, џапавме малце пиво, и то е то, таман чоек си е :). После со Боби 2ххх (годината не ја знам сеа :) ), и со Stefi, али онака на кратко, колку да се рече, не повеќе :).

Денес со Вондерфул се запознав. Иако бевме поспани се смеевме цело сабајле. Околностите ни наложуваа така, не дека сакавме:)

со дарк кингот и металхамерот се знаев
од петокот
ацид
македонка
тончи
искра
саладин
статускво
боби2008-скопјанецот од кичево
серпико
киремали
лејдисатори
џиш
гадхејтју

и сите шо заборавив да ги пишам да не ми се лутат Ч)

ps од саботата и со димче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom