Со кого се познавате од форумов?

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Сите ве сакам, особено КиреМали 1911 и неговите натчовечки возачки способности. :pos:

--- надополнето ---

Еј сериозно, не знам дали ќе се сетам на сите што ме запознавте, ама add msn, сакам да ве запознам подобро. :D. Многу ќе ценам ако не ми го бришете постов. :P

T

Tetro

Гостин
Нови:
Dark King
bobi2008
makedonka1985
Iskra
Tonchie

И уште 10-15 друѓи, нека ме потсетат сами.
Носев пенкало, ама не и хартија за да запишам.

Ацид го изгребав цигара. :) Користам прилика да му кажам ФАЛА

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Од сноши:
Искра,
bobi2008,
Акекс д грејт
со чеканот се знаев, ама не и со неговото другарче (патем заборајв како му беше никот :))

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Dzish
bobi2008
mettalhammer
alex the great
makedonka1985

Луѓево може и денес пак да ги сретнам ама не би ги препознала, освен Џиш и Сашка од што ги имам гледано на слики :toe:

--- надополнето ---

PSYtisfaction ја запознав денес и баш е срцка, коа ќе пораснам сакам да бидам како неа!! :)

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
лично сеуште со никој не се знам, ама се надевам во иднина ќе се запознаам со повеќе од нив, а се надевам дека во скоро време ќе се запознаам со колегите од економски, особено со: beneamata, vampgirl, Very Nice Girl, The Mummy Returns, OverClocker, Боби [Мкд] го видов, ама од далеку, наредно предавање обавезно...за други не ми текнува сега, ама има уште многу со кои би сакала да се запознаам сигурно.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Сеа се враќам од кафе со Ада?.Додуша, она пија сокче од морковче, а јас спрајт, ама битно на кафе бееме!Ѕвер момичка,бест френдс станааме, малце завлечува накај кочански, ама опростено и е!Еј, другата недела пак на кафе, бива?

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Сеа се враќам од кафе со Ада?.Додуша, она пија сокче од морковче, а јас спрајт, ама битно на кафе бееме!Ѕвер момичка,бест френдс станааме, малце завлечува накај кочански, ама опростено и е!Еј, другата недела пак на кафе, бива?
Одеме другар. It was nice meeting you.. па и крајно време беше. Hugs.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
На Кале, завчера...со Тончи, си праевме муабет за фотографирање, џапавме малце пиво, и то е то, таман чоек си е :). После со Боби 2ххх (годината не ја знам сеа :) ), и со Stefi, али онака на кратко, колку да се рече, не повеќе :).

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Денес со Вондерфул се запознав. Иако бевме поспани се смеевме цело сабајле. Околностите ни наложуваа така, не дека сакавме:)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
со дарк кингот и металхамерот се знаев
од петокот
ацид
македонка
тончи
искра
саладин
статускво
боби2008-скопјанецот од кичево
серпико
киремали
лејдисатори
џиш
гадхејтју

и сите шо заборавив да ги пишам да не ми се лутат Ч)

ps од саботата и со димче

Kajgana Shop

На врв Bottom