Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Чера се собравме едно кило љуѓе, ко gipsyforum.net бевме. Се запознав накратко со рок лејди, Goth Lady, Гадхејтасол, Миланез, зеус и Каталонец шо се самобанира.

Со никој не напрајв нешо посебно муабет (ама сите се супер дечки).

a kako dozna deka oni se tie
Им пишеше на чело.

Јас се запознав со Кискино и рок лејди, ногу ме бендисаја двајцата ко пар, шубај се, ногу пријатни љуѓе.
ГадХејтАсОл, културен и фин, го замислував ко некое кренато копиле, шо ќе те избијат ак му преречиш нешо, ама напротив.
Само никој си кажавме со Дизајр, гот лејди, Миланез, Зеус и Каталонец.
Тро муабет сврзав со Рилепс (кој бај д уеј е R3lapse) и Шорти. Не можам нешо ногу да кажам за двајцава, освен дек се насмеани, Шорти кузнајт колкава му била косана пред да се шишат :), а Рилепс саде еден совет, да мислит тро со негојана гла. :smir:

Другите ги знаев (Крејзи ин лав, Полароид и Мајнд ин Моушн)
Ајт.

Се запознав денес со Shorty. Ептен мудар чоек, иста тешка будала ко шо го замислував. Ја коментиравме мудрата игра на Интер вчера, мудрата тактика на Реал Мадрид на последната утакмица со Барса, и еден куп други мудри моменти. Кул чоек. :smir:

Shorty,Rock Lady, Goth Lady, Desire, Кискино, Polaroid Vanity...
не праевме многу муабет,ама супер деца..:back:

Почнав да спамирам.

Сабајлинава накај 10:30 се запознав со Струмикс. Издржан и сериозен човек, запознавањето беше чисто службено (за смештај јас преговарав пошо не го имат охридскиот совладано па ќе го однесеа Пичкевац негде за иљадарка од вечер), ама појќе приватен муабет врзавме. Се гледаме денојве на Редакција збиранче, морат да се собериме.

и така. :)

Абе, ја изглеа со никого не се познавам овдека... у ствари, ја знам Goddes of Chaos (девојка 300!) и го знам Serpico... али све то онако „овлаш“... па се прашувам, кај се збирате и сите ли се добредојдени?

Ја сум малку постаричок (35), ама мислам дека овде стварно има многу девојки&дечки што имаат доста у тоа главите... многу од вас звучат стварно интересно... особено оние кои имаат постови подолги од 2-3 реченици.

Јас се знам со Чорбаџија, natasarhcp,QueenB,grom_komita94...
Чорбаџи е најактивен од нив :) Другите јас ги „поттикнав“ да си напраат форум профил...сеуште не се активни, ама ќе станат..хехе..
Сите други би сакала да ги упознаам :)

Пффф, сто години се неам запознаено со форумџија/ка. Старава багра ги знам повеќето додуша :)
Епа кај да запознаам коа не праите собиранки па :uvo:

Се знам со дамава над мене (Ива, поштовање:smir:).
Со Виктор ГГ.
Серпико ми пее на свирки.
Менди и Литл Мермаид ми се комшики.
Слатка Мала.

Има можеби уште некој, не ми текнуваат сега.

Fantom- Мрднат! :).И многу паметен.Најбољи провод било у сараишче! :pos2:

Прееска го запознав ice_cube

Ѕвер дечко :P по Zippo-то го познав :pos:

и Априлиа има :pos:

Прееска сосема случајно го запознав Sacansi*
Многу шмекерски дечко, а и пинг-понг растур прави :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom