Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
22-риот член со кого се познавам (се запознав) е Кискино,
23-Walker_Girl

Мини собиранка во Струмица каде ги запознав: Струмикс, Атом Ант, Walker girl, добро и веќе се знаев со Кискино.
Жал ми е што не продолжив како вас со вотката, останав само на сладолед. :D
Се на се, ѕвер луѓе. Се изнасмеав. Иако како најмал делував страмежлив и повлечен. :пипи:

Најнови (од вчера):
*ВикторГГ - закон чоек, забавен и комуникативен
*Красулка - касно дознав дека е од форум (хуху) иначе океј е :)
:helou:

Alien_sr
AtoM-AnT
Струмикс
wot

Најнови (од вчера):
*ВикторГГ - закон чоек, забавен и комуникативен
*Красулка - касно дознав дека е од форум (хуху) иначе океј е :)
:helou:

Тапа си. Плус тие горе (впечаток - фалењекоеематеријалзазеленко) јас запознав плус уште 1 минимум. ВертигО (ај тинк :S)

со Адриано

Красулка и Вертиго. Ми изгледаат вака ок:)

Красулка и Вертиго. Со Красулка повеќе се замуабетивме на пат кон дома, кул девојче, додека со Вертиго ни две реченици не разменивме. :)

Вчера ги запознав Красулка, Вештица и Вертиго. Супер, фини девојчиња, со Красулка највеќе правев муабет, топ е девојчето, позитивно и насмеано!

Официјално си се упознав со Красулката и можам само да кажам дека е многу забавна и фина личност.
Иако ја знам подолго, ја немам спомнато па затоа сега ќе си кажам дека си се знам и со Вештица. Девојчево зрачи со позитивна енергија и постојано е насмеана само многу се нервира шо си идам порано стално.
Имав прилика да го запознаам и Викторгг. Шо да кажам за него, освен дека навистина не знам зошто се тури на рипит:
- Ти си гладиус? Ти си гладиус? Ти си гладиус? :):):)
А да, и ни даде една кратка лекција за дефлацијата и нејзиното значење (Красулке, и ти објасни убаво, се сеќавам што кажа и ако сакаш можам да ти прераскажам)
Вчера по втор пат се упознав и со reactive89. Со него на напрајв некој муабет, ама по блиц средбата у ГТЦ ( денес, додека се рашетувавме со Џену) ми заличе на многу позитивен тип.

офкорс... јучер на роденденон на мими.. се официјално упознав со Красулка... и од сега да знаете сум столица.. ц ц ц .. ме искараа дури... сум личел и тачка.. добро вчера и прв пат да сврзам муабет со Крејзи у лав...

Ау многу се
-Викторгг ( Crazy, crazy person:P)
-Dark King ( џентелменот со запалката:) )
-Saladin ( исто ми остави впечаток на супер личност:))
-Crazy in Love (многу откачено ми делуваше девојчето:))
-StatusQuo ( Откачен како останатите:))
-TonInter ( Ре: девојчето ве откачи на враќање и затоа ни 2 реченици не сврза, инаку не е таквa-што откачува:smir:)
-Reactive ( The seeker of the love..:))
и Јован иако само едно здраво сврзавме...

Ма супер бевте сите..:smir:

-ВертигО (фина Љичност)
-КрејзиИнЛав (втор/трет пат - овој пат со некој...хмм..вид на муабет :) уште се смеам на ИСЧЕЗНИ :pos:)
-Красулка (втор пат...првиот пат со сликата на мими од тебе :pos:)

туу само толку ли беа....пфф другите сум ги знаел...сТрамота...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom