Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Не познавам никој од форумов најверојатно затоа што сум нов. Можеби има некој што го познавам но не му го знам идентитетот :). Ако некој ме препознае нека ми пише ;).
Инаку форумот случајно ми го препорача активен член, а не го знам неговиот ник, но можеби ќе го најдам во некои спортски теми за типување...:)

ајмо листата од вчера да ја извадам на маса:
бети буп-нема шанси некад у мисли да ми поминало дека е толку убава,мнооогу различно ја замислував..до душа како бети буп ја замислував:)(дудлајте иииии)
леандра-мojoт радио фан:) зошто ооо зошто не се претстави по ник а?
шмекерот-воопшто не е толку забавен како на форум коа го читам,дури мислам дека и засрамен беше.
ада-ааа ти девојче колку само делуваш остро и строго на форум,а колку си мило у живо.ццц
луси лу и мед мекс- редно беше да си ги запознаам комшиите:) дечињата ви се сонценца,така да си знаете:)
киремали1911-:vozbud::je:-најсреќна бев дека кире го запознав хухуху,иако беше блиц јас да си кажам:)
бушавка и член 7-само се зпознавме на ептен кратко,член не ми се ни претстави..недружељубивииииии

пропуштив некој?

Денес ги запознав : Шмекерот(попраивме шмекерски муабет за руски), Крејзи ин лав ( и не ми текнуваше нејзиниот ник сто години:vozbud:), Бебуш(такво како бебенце е хихи), Бети Буп(многу убава:smir:), Јован(каков човек еееј, само за пиење и за смеење и доста позитивен и занимлив:smir:) Ада(фајнли:back:), Зафркната, Луси Лу енд хр хазбнд:wink:(се обрукав пред Луси Лу, и даов флаер, мислев дека е случаен поминувач:kesa:), Кире Мали, Точкест, Бада Бинг... А од минатиот пат ги запознав Псај, Серпико(чија песна беше химна синоќа на плоштад :nesvest: бобииииии сите ја сакамеее ... ќе ја сањам песницата ), Немирна, Магде, Лана, Ејсид, Принц, Биг Кис(сто посто некого забраив). А од школо ги знам Vertigo и Sweet666.

Да ете Мими сум ја испуштила, срцка мор се усрами, коа и реков абе ај не заебаај :back:

Луси Лу ја запознав на мое големо задоволство, потоа и Мими Симоновска, се измачи додека и текна која сум. Башка не и текна, јас и кажав.:icon_lol: Хм...имаше и некој друг или немаше? Мислам дека немаше, другиве ги утнав најверојатно, ама нареден пат.:smir:

Ќе заборавев бе. Јовица11 го запознав. Пријатен човек иако не правевме многу муабет, баш изгледа ок.:smir: И не се лути те молам за коментарот на сликата, не мислев ништо лошо, ама стварно ми заличе.:)

Ги запознав Член 7, Ѕоне, Трајче, Јован, Димче, КиреМали...да не забораив некој...
А од девојкиве...Бебуш, Џену...конечно.....И на големо задоволство на сите, на плоштад се појави нај "младиот" член Анкица и донираше облека и храна...бравоооооооооооооо..
Ако забораив некој..сори, толку ми е мемориската картица

Ја денес си мрзнев у Бисер со Серпико, КиреМали11 (мислам така му беа кецовите х)) и Јован и закон ни беше (освен шо беше ладно)

Магде! Не бев толку забавен. Знам дека ти очекуваше шмек ама не го доби бидејќи ми беше ладно. Немав облечено ѕиври. А мајка ми убаво ми викаше да си облечам еве сега шмркам. Магде бе па неможеш ти од прва тука така од ракав да го процениш шмекерот мислам не е убаво. Ќе се видиме пак на некој собир. Ќе попиемо нешо па ќе се процениме поубаво...:) Ти си висока и интересна девојка...
Шмек:smir:

пред еден саат се запознав со PowerMKD!

Магде, ако не си имала црвен детал на себе, ништо од шмекањето:pos:(од доверливи извори ова!:pipi:). Само заборавив да ги прашам доверливите извори дали е ова моментално новогодишно расположение или општо важи?

Па овие два дена имаше повеќе луѓе...на плоштад:wink:
Бушавка, Шмекерот(праевме малку муабет денес), Nemirna, Магде, ЅОНЕ, АCID, BigKiss...кој друг бе?...ваљда немаше. П.с добро, со стандардните, Член 7 и Крејзи се знам.

Па овие два дена имаше повеќе луѓе...на плоштад:wink:
Бушавка, Шмекерот(праевме малку муабет денес), Nemirna, Магде, ЅОНЕ, АCID, BigKiss...кој друг бе?...ваљда немаше. П.с добро, со стандардните, Член 7 и Крејзи се знам.

мене :)

Најнови:
^^^магде^^^ - не напраивме многу муабет ама сепак добар прв впечаток
Acid - ќе го биде (топ е бе се зезам)
ЅОНЕ - одлепен дечко и добар координатор
Бушавка - закон типка
Serpico - и овој е од тие одлепените :)
Mimi Simonovska - без коментар (екстра впечаток ми остави)
ada - солиден прв впечаток
И многу други кои заборавив да ги спомнам бидејќи им ги заборавив никовите, али у глобала сите се топ људи :) :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom