Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Со ултиматум или не ...јас веке те познавам...а за некое време ке те запознаам уште поубаво...кај мене нема ултиматуми..нема кај да бегаш Скај Дог<no1> :smir:

Со Леандра бе се знам, ај да ве видам сеа :pipi:

Луси Лу е оргинал:)И бега од работа порано,да ја кажете на шефот:)

Се познавам со членот над мене :helou::helou::helou:

И со goodman91...брат ми

Ооооо ме врти колеееенооо,
преку милион постови од темава имам-избришано...
аааајде биди шеќерчееее,
немој да постираш, ако никој не знаеш.

Вечерва се запознав со џимеј.Дамнешна желба која конечно се исполни:)
За дечково баш и нема што повеќе да се каже од она што го знаете.Расположен,ведар,насмеан,комуникативен.Се на се' супер си поминав во негово друштво:pipi::back:

P.S.Sony се најдобри:baeh:

bebush. После 15 минути бркање околу Рамстор конечно се најдовме:). Таја е крива, не за друго. Супер помината вечер, мило ми е шо ја запознав, и така беше на мојата листа на друштво за запознавање. :back:Piazza рул3. Комуникативна личност, инаетчивка, зборливка(ама ич не ми сметаше то). Во живо изгледат делумно поинаку него на слика
:)
Кај шо сакаш
Сеедно:)

Се запознав со OSS, не стигнав да напраа некој конструктивен муабет...ама супер ми се чини :pipi:

Freaky GirL - Многу не се најдовме во муабет, покасно дојде, порано си ојде:). Фино девојче. Нареден пат повеќе ќе не дружи.
Маwечко и DuFFy - морам да ги споменам заедно, супер личности се бе:). Комуникативни, супер друштво за муабетење.
Мило ми е што ги запознав:smir:

radikal boy, itar pejo, markus , srtumiks, fa.997, fa hools, vepar, bojanfamilija97, the nightmare, zoki fa, roki, slavko-aerodrom, ............ ima uste ne mi teknuva sega

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom