Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Малце каснам јас, ал минатиот викенд се запознав со џимеј и ептен позитивен впечаток ми истави ( пред се`, плејлистите во винамп ни се копи-пејст :pos: ). :smir:

Само што се прибрав и презадоволна сум од тоа како си поминав вечерва:)
Ги запознав:
Јован(конечно)-супер дечко,комуникативен,дефинитивно ја потврди репутацијата на дудлач:pos::back:
Армин06-ни јас не те замислував за толку зборлив,али сепак мило ми е што се најдовме во муабет:)Тек на крај на вечерта почнавме со муабети ама се надевам ќе се одолжиш со повеќе:pipi:
Јован's friend(извини што не го запамтив никот,но сепак нов си,ваљда ќе ми простиш:))-не праевме многу муабет,иако во дружба на другите добро се изнасмеавме:smir:

Бебусх, можеме да огов...ова зборуваме до сабајле на наши теми хихихи
Мањечко и Дафи многу убав пар
Бидиков, колку поразличен од мојата претстава за тебе хаха
Росонер Стефан, ке се бориме за голема буква :))))

Покрај Вес и Барби,се запознавме вторкикот со Фантом,Џимеј и Болиглава.Супер си поминавме,сакам пак :pipi: Иначе се знам и со Ели4ка и Пул Грл :)

Само што се прибрав и презадоволна сум од тоа како си поминав вечерва:)
Ги запознав:
Јован(конечно)-супер дечко,комуникативен,дефинитивно ја потврди репутацијата на дудлач:pos::back:
По толку трудење уше ак речеше не си задоволна ќе дојдев и ќе те истепав :pos:
Инаку да... се запознав со Бебушов и баш е супер момиче... дури и повеќе отколку шо очекував... ахх, бебуш :back:

МаЊечко - интересно момиче кое ја замислував за барем малку повисочка од тоа што беше :kesa: И не ми квари работа другпат плис :pos::pos::pos:

Дафи... заљубено си беше детето... не ме ебеше мене толку :pos:

Росоњер Стефан... дај бе зборви појќе бе дете... 2 реченици не сврзавме маме му ебем :nesum:

TonInter - закон дете... убај муабети теравме... добро... повеќе пред да седнеме во кафичот, после на различни маси седевме али добар впечаток ми остави :)

И то... другиве ги знаев...

И да... Крејзи ќе ме става во анкета... :vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud:

Најбитно - Фала Кајгана, и фала на сите што бевте вечерва на собиранката... стварно убаво си поминав... :back:

Јас ги запознав

Мањечко....два збора не разменивме ама ај...:pos2:
Дафи...исто ко со мањечко
ТонИнтер...хмм..добро е шо не се збореше многу за Интер и Милан(барем додека ја бев за после незнам:baeh:)
Јован...шо не сум разменил две реченици со него:pos2:ама закон човек:pos2:Разврав само дека бил дудлач:pos2:
Армин06...до мене седеше ни со него не праев многу муабет(псотојано пракаше смс, веројатно има изи смс:pos2:)..ааа со него разменив повеке реченици
Крејзи ин лове...мноду дружелјубива и насмеана особа иако не ме познаваше мене:pos2:
Бидиков...запамтив дека стигнал до трерта на електро па се префрлил незнам каде:pos2:..во глобала супер особа(ми објасни зашо не сум добил голема буква у имево:kesa:)
И другарот на Јове...ме отру со цигарите..и мислам дека он кутеше поеке од мене:pos2:

Со Бебуш и Џену си се знам од порано:pipi:

Мањечко и Дафи многу убав пар

Многу убав пар и цела вечер од што ни се воодушевуваше не ни правеше муабет? :pos:

МаЊечко - интересно момиче кое ја замислував за барем малку повисочка од тоа што беше :kesa: И не ми квари работа другпат плис :pos::pos::pos:

Повисока, плук!
Јован4е или г-дин Дудларовски... уста не затвори цела вечер, затоа ептен ми беше тишина кога одеше во вц. Аман бе, од едно пиво 3 пати отиде ( или беше ѕвезди да симињаш? :kesa: ).
Како и да е, дружељубиво 4ове4е си, ама да знајш дека ипак ќе бидам на страната на Крејзи ( ин лав )

Има нареден пат.:smir:

И Бидиков го запознав, ама он беше со елитата цела вечер, единствено склопивме муабет за ова штрајков и како ќе ја затепа директорката ако го држи брат му во школо. :pos:

По толку трудење уше ак речеше не си задоволна ќе дојдев и ќе те истепав :pos:
Инаку да... се запознав со Бебушов и баш е супер момиче... дури и повеќе отколку шо очекував... ахх, бебуш :back:

Дафи... заљубено си беше детето... не ме ебеше мене толку :pos:

Росоњер Стефан... дај бе зборви појќе бе дете... 2 реченици не сврзавме маме му ебем :nesum:

TonInter - закон дете... убај муабети теравме... добро... повеќе пред да седнеме во кафичот, после на различни маси седевме али добар впечаток ми остави :)

И то... другиве ги знаев...

И да... Крејзи ќе ме става во анкета... :vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud:

Најбитно - Фала Кајгана, и фала на сите што бевте вечерва на собиранката... стварно убаво си поминав... :back:
Дете бе? Таман се испофалив дека од следната недела ќе имам лична карта, ти ме зезаш тука. =(

Јас ги запознав

Дафи...исто ко со мањечко
ТонИнтер...хмм..добро е шо не се збореше многу за Интер и Милан(барем додека ја бев за после незнам:baeh:)
Јован...шо не сум разменил две реченици со него:pos2:ама закон човек:pos2:Разврав само дека бил дудлач:pos2:
Армин06...до мене седеше ни со него не праев многу муабет(псотојано пракаше смс, веројатно има изи смс:pos2:)..ааа со него разменив повеке реченици
Крејзи ин лове...мноду дружелјубива и насмеана особа иако не ме познаваше мене:pos2:
Бидиков...запамтив дека стигнал до трерта на електро па се префрлил незнам каде:pos2:..во глобала супер особа(ми објасни зашо не сум добил голема буква у имево:kesa:)
И другарот на Јове...ме отру со цигарите..и мислам дека он кутеше поеке од мене:pos2:

Со Бебуш и Џену си се знам од порано:pipi:

Чекав да заминеш, па женските навивачи на Милан што беа таму да ги позезам малце. =D

Денес се запознав со две прекарасни девојчици, еци^^ и ==Срцуфка== :)))

Џену грл, параноик, Смајл, Егзотик и можда има уште двајца тројца

Вечерва ја имав таа чест да се запознаам со моите комшивки еци^^^ и ==Срцуфка== и можам да кажам дека сум си ја одбрал населбата и местото во неа...

ах, шо убај комшии имам... :pipi:

вчера ги запознав тончи-позитивен како што е и на форумов .
не знам од кај ти е идејата дека слушам таква музика,ама ај:)
и фала за видеото на темата за фудбал:)
димчеЈ-зашо ти е приватен профилот на кајгана не знам.
преку глава да не ти се напалени цури?
:)
Ѕвер- какво е мало и слатко лелеее(добро знам дека не си мало ама такво си уууууу да те штипе цел ден чоек-и овде завршува нападот на лигушење-)
земчо :) го видов полугол:vozbud: :pipi:

мислам дека со уште некој се упознав надвор ама премногу беше сериозен за негови години:)

ус пат да упатам апел до мистичен:
дај бе насмеј се еднаш.страв ме фаќа од тебе понекогаш,и не се дери толку-страшно е:smir:

Овие месец дена се запознав со повеќе кајганџии. Прво со Бада Бинг, па со Тончи, а вчера со Јован Армин и Срцуфка. Се супер луѓе.

Денес се запознав со Дон Јас :) Многу океј типче :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom