so SSS-Stolica .. Zero-Style .. StatusQuO... ^Exotic^... By Me (Ми направи најбедни фотки ама ок е ) со Нита... госпоѓицата со која поминаав бааги време во недели и такаа.... сакам да ја проширам листава....
Е да...вистина е, во саботата се запознав со Бејби грл и знам, знам дека сите се разочарани коа ќе видат бушавка со пеглана коса, односно не ми е пеглана, таква ми е прироидна...Но ефектот треба да го видите насабајле коа станувам од спиење.
А во неделата со росссонеро (Тончи си го знаев веќе), и тоа е вистина....супер си поминавме на пиво
Eве лично со кого се знам: OOo го врти коленооо, - Shorty , Garfield - Tрансерче тешко. . Mile_panika - нездрав , Desire, Escape, BoB the butcher и Black Fire - колеги . Pain_killer - Фудбалер јак (ама страв и трепет кога јас сум назад ), Katalonec - Ее хакер хакер. Bobi4e - за Тетекс душа би дал. Мilanez - Само песната на клубот ви ја ценим. zEUs - no comment.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.