Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

( не смеам детали за ова :kesa: )
 ( не смеам детали за ова :kesa: ) ), ТонИнтер (цел ден би расправале за Интер и игри
), ТонИнтер (цел ден би расправале за Интер и игри ), Фантом_Ох(вечни ривали на зелениот терен
), Фантом_Ох(вечни ривали на зелениот терен ), Мавечко (мисли дека ме знае, појма немам од каде
), Мавечко (мисли дека ме знае, појма немам од каде ), Ла Еспањола(не помуабетивме многу, но и тоа малку беше фино
), Ла Еспањола(не помуабетивме многу, но и тоа малку беше фино ), Вокер Грл (еве и уште една колешка
), Вокер Грл (еве и уште една колешка ), со Крејзи Ин Лав (почнеш муабет со неа, нема завршување
), со Крејзи Ин Лав (почнеш муабет со неа, нема завршување ... И си поминав супер...
... И си поминав супер... ,  а да, има и големи гради, поголеми од сликите
,  а да, има и големи гради, поголеми од сликите 

Се запознав со Вакер грл, ОСС, Најтвокер, Ла Еспањола и конечнооо Натурал грл :helou:
 . И да, мило ми е што се упознавме.
. И да, мило ми е што се упознавме. .
.Со Фантон_ох прво по фацата ми дое дека е тој, после ко се сврти кисс мајца, тој е)
Тиквичка, јас ја познав...али не бев во состојба да расудувампа и реков на осичка да те праша.
Петар_џокер, дугме фанс))

конечно да најдам уште некој од нашиот крај кој мати секој ден
 конечно да најдам уште некој од нашиот крај кој мати секој ден 
Со izr0dконечно да најдам уште некој од нашиот крај кој мати секој ден