Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно, Квендолин, само на 5 мин. ама навистина ми беше многу мило.:smir:

Конечно, Квендолин, само на 5 мин. ама навистина ми беше многу мило.:smir:
Паше ептем малку време имавме по моја вина, башка и Виктор штоперицата ни ја уклучи :pos: Ајде следниот пат повеќе ќе си помуабетиме :)

Ако почнам да ја пишувам целата листа на стари познаници, ќе се забораам.

Најнов упознат ми е само Кактус. :)

е да бе.ти не доаѓај на собиранки па после чатали се:)
ај ќе биде кај и да е кога ќе ги тераме сите да доаѓаат у ѓорче

па јас знам дека си од ѓп,ама не ми беше познат од сликите.
ќе се запознаеме,проблем ли е.ја лаванда и џени иаме у план маалска собиранка,ќе те известиме и тебе:baeh:

Ајде фастер малку со ова да се видиме прајте нешо со Џени, кај ви е младоста се од мене да се чекало...:vozbud:

Ајде фастер малку со ова да се видиме прајте нешо со Џени, кај ви е младоста се од мене да се чекало...:vozbud:
ќе биде неделава,треба бушав и ацид да ми кажат кога ќе имаат време,ќе бидат сите ѓорчевчани благовремено известени.:smir:

за жал не знам ама баш никој! :kesa: :toe:
се надевам дека ќе запознаам многу луѓе овде бидејќи има многу интересни кајганџии

инаку кој сака мене да ме запознае имам скајп нека пише слободно

Ај да видам дали ќе ми текне на сите :pos2:
Clen 7-закон дечко клаберче ама малку повлечено а...btw колку испи? :vozbud:
Apokalipto и Chombe- топ дечки посебно откога ги открија камиказите :vozbud:
Bozica-не ни верувам дека ќе и текне кој сум :baeh: :kesa:
zafrknata-разиграни и весело девојче...браво
Dimce Y-нема шанси да го промашиш...али многу сериозно со машна а у...во лов да не беше таа вечер :helou:

На одморов ги запознав

Deswaldos
Болиглава
Зафркната
Чомбе јунајтед
Декстерче

И толку.:)

Штета,ми се насолзија очите :(

Ги запознав конечно ресенчани,немам коментар,срциња.
Ортаче,Виктор и Лејди Сатори :)

hehe...pa stvarno e glupo be da ne se znaes so nmikoj a vaka si pisues ,sea jes da sum nova samo mesec sum u kajgana .. ..aj valda na sledna sobiranka ke se upoznaam ..hehe..gleas ti duri i od resen si se upoznala top...poz

hehe...pa stvarno e glupo be da ne se znaes so nmikoj a vaka si pisues ,sea jes da sum nova samo mesec sum u kajgana .. ..aj valda na sledna sobiranka ke se upoznaam ..hehe..gleas ti duri i od resen si se upoznala top...poz
Кендибејб уживај ќе има во септември собиранка па ќе дојдеш и ептен доста ќе запознаеш. Јас дури после 6 месеци на Кајгана запознав поголем број на луѓе.

На мое големо задоволство конечно се запознав со еци^^^ :helou:

ги знам ^^magde^^ и Џену Грл дека се од ѓорче. другиве не, а баш би сакал да се запознаам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom