чек...тек Фтор впечаток ко ќе добиеш тогаш ќе бит појакоrock-kate напиша:а иначе прв впечаток... Јован - кул чоече за кое УШТЕ не вервам дек е матурант...и то... јако пријатен за муабет и тако....
бев зафатена со сечење вениСо магде се запознав прееска ама онака на кратко. Факинг емо не правеше муабет
Тие секогаш се лапаат. Еднаш се сеќавам, седевме некаде... и дур се завртив кон ацид да му кажам нешто, тие почнале да се лапаат.точкава и женскаму ред хот,не напуштија брзо ми рекоа дека ќе идат да се лапаат
Добар е батобушав: кога го чекавме да дојде,се загледував по бушави деца,а он тасма у косата едно влако не му штрчи.
закон детенце(мало) ме пресмеа со еден виц
И јас така почнав... Не се предавај.ацид: многу сменив мислење за него,покул е у живо него на мсн.ама џабе му се упикувам нема да добијам моредераторско место(дем ит)
МанијаккккГи додавам ^^^магде^^^ и kitty cat на листата. Мило ми беше
Се е тоа џабе,кога мене не ме знаеш ^-^бев зафатена со сечење вени
ианче ги запознав:
точкава и женскаму ред хот,не напуштија брзо ми рекоа дека ќе идат да се лапаат
бушав: кога го чекавме да дојде,се загледував по бушави деца,а он тасма у косата едно влако не му штрчи.
ацид: многу сменив мислење за него,покул е у живо него на мсн.ама џабе му се упикувам нема да добијам моредераторско место(дем ит)
немирна: и одговара никот 200% многу е жива и интересна.
франкенштајн: тивко детенце и многу замислено.
реактив си го знам од дамна.
мене ми беше супер не знам за вас.
следниот пат вие доаѓате кај нас у маало:baeh:
Казанова е џелас!Се е тоа џабе,кога мене не ме знаеш ^-^
Од посочените што дојдоа скро сите ги знаев... освен тројцабев зафатена со сечење вени
ианче ги запознав:
точкава и женскаму ред хот,не напуштија брзо ми рекоа дека ќе идат да се лапаат
бушав: кога го чекавме да дојде,се загледував по бушави деца,а он тасма у косата едно влако не му штрчи.
ацид: многу сменив мислење за него,покул е у живо него на мсн.ама џабе му се упикувам нема да добијам моредераторско место(дем ит)
немирна: и одговара никот 200% многу е жива и интересна.
франкенштајн: тивко детенце и многу замислено.
реактив си го знам од дамна.
мене ми беше супер не знам за вас.
следниот пат вие доаѓате кај нас у маало:baeh:
Такоџе:smir:Ги додавам ^^^магде^^^ и kitty cat на листата. Мило ми беше
е да бе.ти не доаѓај на собиранки па после чатали сеСе е тоа џабе,кога мене не ме знаеш ^-^
па јас знам дека си од ѓп,ама не ми беше познат од сликите.Казанова е џелас!
Магде, начув комшика си ми како бе не се знаеме ?