С
Сатори
Гостин
Конечно, Квендолин, само на 5 мин. ама навистина ми беше многу мило.:smir:
Паше ептем малку време имавме по моја вина, башка и Виктор штоперицата ни ја уклучи Ајде следниот пат повеќе ќе си помуабетимеКонечно, Квендолин, само на 5 мин. ама навистина ми беше многу мило.:smir:
Lelele :back:Ако почнам да ја пишувам целата листа на стари познаници, ќе се забораам.
Најнов упознат ми е само Кактус.
е да бе.ти не доаѓај на собиранки па после чатали се
ај ќе биде кај и да е кога ќе ги тераме сите да доаѓаат у ѓорче
па јас знам дека си од ѓп,ама не ми беше познат од сликите.
ќе се запознаеме,проблем ли е.ја лаванда и џени иаме у план маалска собиранка,ќе те известиме и тебе:baeh:
ќе биде неделава,треба бушав и ацид да ми кажат кога ќе имаат време,ќе бидат сите ѓорчевчани благовремено известени.:smir:Ајде фастер малку со ова да се видиме прајте нешо со Џени, кај ви е младоста се од мене да се чекало...
Штета,ми се насолзија очитеI SEUSTE SO NIKOJ
hehe...pa stvarno e glupo be da ne se znaes so nmikoj a vaka si pisues ,sea jes da sum nova samo mesec sum u kajgana .. ..aj valda na sledna sobiranka ke se upoznaam ..hehe..gleas ti duri i od resen si se upoznala top...pozШтета,ми се насолзија очите
Ги запознав конечно ресенчани,немам коментар,срциња.
Ортаче,Виктор и Лејди Сатори
Кендибејб уживај ќе има во септември собиранка па ќе дојдеш и ептен доста ќе запознаеш. Јас дури после 6 месеци на Кајгана запознав поголем број на луѓе.hehe...pa stvarno e glupo be da ne se znaes so nmikoj a vaka si pisues ,sea jes da sum nova samo mesec sum u kajgana .. ..aj valda na sledna sobiranka ke se upoznaam ..hehe..gleas ti duri i od resen si se upoznala top...poz