Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување

Кога си одев, ти, точкест и Френки..:salut:

Oh yea, that friendly tech support guy, that nobody knows and everybody thinks he is a total geek.....

Ебаго си разбив анонимност, бтв фала на убавите зборови Кики и Точкест.:smir:
Бидејки скоро никого не познавав, мојата листа на запознаени ке биде дугачка, уште е во припрема, ке ја пуштам после.....

Сефирос? Првпат слушам, не ми е познато! (А ја у себе си викам: Чек, чек, ке ти се расипе компјутерот и на тебе, па ке вииш после!!!:pos2::pos2::pos2:)

Ако си разбил анонимност..Докажа сосем спротивна теорија на таа мојата:kesa:

Фликс јбг пер ти најбоље беше затоа последен....те забораив...hohoho

И тебе и Фати:) и кики ц ц ц(не те слушнав добро кога ми се претстави:kesa:пу бе моабет ќе напраевме:),ај следна собиранка:))

Па тебе како не ти е срам ццц..Ај наредна собиранка:)

конечно се запознав со мери џејн, Андроник, тони интер (мислам дека по втор пар се запознавме) :), кики ме запозна со Ешли иако бев лом напраен и не ми текнуваше :pos: ама ете денаска ми текна, се запознав со Френкенштајн, со сефирот се резапознав... :) и исто така со Ива Скорпија.

Тонинтер, худи, морисонка, росвел, дивајн, и имаше уште едно4-ица ама се преправав дека им ги слушнав никовите а уствари појма неам кој беа.
Оваа бројка е штруфамстична со оглед на фактот дека апстоштрумфно избегавав да се запознавам со нови луѓе зашо и овие што ги знам не сум ги упознал 100%:icon_mrgr

Прво и најважно со Скул.
-Јове_бт
-ТониИнтер
-Сатори
-Леандра
-Даденце
-гирлллл(со 4 л)
-П.Овердрајв
-Гижо закон
-Точкест(резапознавање)
-Земзела
-Димитар(ѕвер)
-Трн
-Ливерпул Фан
-Тончи

Со викторГГ,со ада(појма неам дали ја порано се имаме упознаено),била бонг,Сатори,мери џејн,даденце(по 3пут),со трн и со уше бајаги

Ај, ми дојде и мене ред :)

Гарфилд
Ливерпул фан
Тонинтер
Тончи
Серпико
Натурал грл
Ла еспањола
Вирус
Лејди Сатори
Крејзи ин лав
Скулгрл
Точкест
Ред хот
Мери Џејн
Стеф :]
Шорти
Мерфолк
Јове_бт
Димитар
Ада
Била Бонг
Маца_мк
Натали
Даденце
Мр. Викет
Д Пајрат
Дотичната
Лудиот коњ
Морисонка (мислам)
Мислам дека не заборавив никој :)
Е сеа да не ги набројувам и тие што ги знаев пред тоа, многу голем спипсок ќе испадне :)

Ц ц ц срам те било,со повекето ја те упознав,а ти не ме упозна со овие шо останаа :):) Страмота :):nesum:

ајде да ја надополниме листата гледам почнаа некои да се бунат пошо не сум ги спомнала.простете ама главчето сеуште ми беше у фрки:pipi:
значи истотака многу ми е мило што ги запознав:

Бушав -не те препознав од прва пошо мислев дека стварно ке ја имаш таа твоја бушава коса..и кога ми кажа дека ке ја оставиш таква т.е.нема да ја пушташ малку се натажив ама ипак добар фриз имаш:smir:
вирус - многу јак стил имаш го почитувам тоа
виктор дабл џи - дури отпосле се сетив дека сум те упознала:kesa:сеедно сепак ке се држам до мислењето дека си една многу комуникативна личност
стеф:] - многу добро дете ептен е мило:pipi:
нипи - кога те упознав ја забележав најпрво твојата насмевка и потоа мило ми е што ја гледав таа насмеана фаца во текот на целата вечер
ла еспањола - многу убаво беше облечена пофалби:pipi:
скул грл - конечно те запознав,огромна беше желбата и испадната истата весела комуникативна личност за која и те мислев
јове по втор пат го запознав:pos:ама сега беше асално:pos:
Baby Girl^^-ма што да кажам за тебе лепотица си:smir:
мрно - малку те гледав вечерта ама сепак ми е мило што те запознав
ада - незнам зашто те мислев за пониска..сеедно имаш комплименти од мене за фризурата:pipi:
серпико - конечно и човекот што го славеше роденденот на братму со кајгана радио да го запознаам:smir:п.с.не го исполни ветувањето срам да ти е:pipi:
мери џејн- ми беше задоволство да те запознаам
сеа за сеа уште на толку членови се сетив ако има некој што сум заборавила нека ме искара за да едитирам
ве сакам кајганџии:back:и уште еднаш гушка за моето бато сале:back:

ЕДИТ: Натали извини што те заборавив ветувам ке те частам едно кафенце..коментар за тебе..коа ке сумираме све прекрасна личност си:smir:

сеуште не знам никого,баш да видам кој ке биде прв во листата :icon_bigg

Конечно и ја....
1.Леандра :vozbud; :je: конечно мистеријата се појави...срцка си,фала за грижата :back:
2.влатколик-кумановскиот зет :baeh: бато мислам дека како цел живот да те знам...нема за тебе бацка :pos:
3.Драма Квин-клаберче во подем...има уште да учиш еј :baeh:
4.Цувенце-фино девојченце ама малку си муабетевме
5.маца мк-само здраво :toe:
6.армин 06-реал а? :baeh:
7.П.Овердравј-здраво како си?
8.Реактив 89-ха ха заљубен беше скроз...фино дете си и ти :helou: нареден пат нема бегање пред време
9.тина 89- и со неа здраво и магла :toe: да не сум лош нешто :pos:
10.јове бт-3.03 и јеботе...не си мувал а...те чекам на мсн да видиме за што си :pos: да помогнемe нешто де
11.ива скорпија-срцка и таа :back:...ама тешко се стигаше до неа
12.худи-леле појава си човеку :vozbud:
....толку засега ако има нешто ново пак ќе се јавиме....пријатно и дослушање :helou:

Значи вака... За обиранкава запознав поприлично форумџии, со некои се запознав и во претходната собиранка ама само преку фотографирање - this time officialy. Значи вака...
Пред да влезам ин да клабот (прилично рано дојдов) се запознав (конечно!!!) со Poison Girl и нејзиниот дечко (мислам?) Kohlbass заедно со Nippi. In the face of the place (во местото на злочинот) кога влегов прво што завележав беше полупразното Динамикве. Ги видов (се запознав со) друштвото на нобеловци: БадаБинг, Викторгг, Ада и Леандра (мислам дека така те чув... толку ми беше пореметено сетилото са слух). Ах да тука го водов и П.Овердрајв. После по второто влегување во Динамикве (bloody cell phone!), почна навалата на запознавање... Па вака... Маца_мк се појави со Crazy in love (со втората веќе се имам запознаено), па со girlll (sorry ако не се чувме ама знам дека беше ти) после со Reactive89 - човечево ми е ептен познато од негде... Така седев едно време додека не ја забележав битолската багра се знае по кој - Јове Бт - ептен опуштен човек. Го бронајдов Фликс како фотографира - не беше тешко да се најде - just follow the блицот од фотоапаратот. Во меѓувреме се појави една девојка But(t)erfly мислам дека беше. Ах да Заборавив да го пишам и Андроник - баш таков те замислував - со виткана коса. Подоцна се запознав со Divine (никот те оправдува во живо) со МЈ (MarryJane), Натурал грл и толку. Со некои се имам запознаено од претходната собиранка (тогаш ги запамтив повеќето) Ахх да овој пат и официјално со Мистичен... Следен пат зимам парче хартија и ко детектив вршам испитување. Паметот можеби ќе ме залаже ама сепак парче хартија си е парче хартија.

Конечно и ја....
1.Леандра :vozbud; :je: конечно мистеријата се појави...срцка си,фала за грижата :back:
2.влатколик-кумановскиот зет :baeh: бато мислам дека како цел живот да те знам...нема за тебе бацка :pos:
3.Драма Квин-клаберче во подем...има уште да учиш еј :baeh:
4.Цувенце-фино девојченце ама малку си муабетевме
5.маца мк-само здраво :toe:
6.армин 06-реал а? :baeh:
7.П.Овердравј-здраво како си?
8.Реактив 89-ха ха заљубен беше скроз...фино дете си и ти :helou: нареден пат нема бегање пред време
9.тина 89- и со неа здраво и магла :toe: да не сум лош нешто :pos:
10.јове бт-3.03 и јеботе...не си мувал а...те чекам на мсн да видиме за што си :pos: да помогнемe нешто де
11.ива скорпија-срцка и таа :back:...ама тешко се стигаше до неа
12.худи-леле појава си човеку :vozbud:
....толку засега ако има нешто ново пак ќе се јавиме....пријатно и дослушање :helou:
...пак заборавив :tapp:
13.мери џејн-ја видов пред неколку дена првпат ама ај викам на собиранката официјано :helou:
14.ла еспањола-некако срамежлива или мене така ми се чини :toe:
15.фликс-мене не ми текнува на тебе :kesa: :toe: изгледа од ракијата на Гижо ќе да е :kesa: инаку исправка,јас не сум во синдикатот,јас сум во здружението на клабери на град скопје :vozbud:

Ја малце попосле ќе го едитирам постов со листа.. Коа ќе ми текне на сите.. Сега ако пишам ќе испозаборавам многу :kesa:

Едит - Ајде вака сеа пополека :D
hoody и reactive89 ги запознав пред собиранката
Идеме даље..
Tonchie
точкест
ada
Викторгг
leandra
crazy in love
maca mk
Divajn
trn vo oko
кики
Virus
Liverpul Fan тоест Ливерпул Фан.. Да се поправам на кирилица било :->
Shorty
The Pirat
Stef
1307
G@rfild
Sussaro
armin06
P. Overdrajv
Trn Vo Oko
Psajtisfeksn
Red Hot
rymz
Гижо
Acid
Misticen
Bila Bong
Bada Bing
Jove_bt конечно
Natali
Natural-girl
Morisonka
Дотичната
Dadence
Goko Zverot
Vampirkata
Vlatkolik
..и ваљда не заборавив некој нели? Поправете ме ако заборајф :kesa:

Да го додадам и Саладин.. Иако најверојатно не сум слушнала па затоа не памтам баш.. И сега сакам и 2ро запознавање :baeh: :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom