Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Со Гижо се запознав... Пред Филолошки... Онака го гледам висок, со препознатливата коса и викам одам јас да му се претставам... И го чукам така за рамо и му викам „Кајгана?“ :kesa::pos: И така после ми се претстави и јас него и си се најдовме Кајганаџии по факултетиве.. Сегде не има бе :pipi:

Леле ме исплаши :pos: Викам од Комета ме тупкаат по рамо шо фрлам цигарата...оно форумџика.

Со Гижо се запознав... Пред Филолошки... Онака го гледам висок, со препознатливата коса и викам одам јас да му се претставам... И го чукам така за рамо и му викам „Кајгана?“ :kesa::pos: И така после ми се претстави и јас него и си се најдовме Кајганаџии по факултетиве.. Сегде не има бе :pipi:
Штета и јас ќе бев сега таму ама не сум :(
Инаку да не оди оф топик постов освен што се знам со Димитар и BuSarCe си се знам и со ВикторГГ, mr Wicket, Tina 89 asfalt, ameba75 и Unstoppable

Испадна дека со Морисонка сме учеле у ист клас :) :) Си седиме на физичко, и она ме прашува: Абе, ти да не си Натали од Кајгана? И ја: Да :/. И она: Епа мило ми е ја сум Морисонка :) :) ПоздраФ до неа. :)

Испадна дека со Морисонка сме учеле у ист клас :) :) Си седиме на физичко, и она ме прашува: Абе, ти да не си Натали од Кајгана? И ја: Да :/. И она: Епа мило ми е ја сум Морисонка :) :) ПоздраФ до неа. :)

Lelee... Ova najzakon zapoznavanje megu kajganagii e :pos2:

Само едно Нате може да стави таков аватар.:back:
Други само што ги знам се Резиел и Торчо.:pipi:

Со Дивајн и Форчн ke ни треба уште деценија да се сретниме, а инаку со Рамада се познавам....Многу фино девојче:pipi:

...најнови се Фреја и Трнот-патриотот :je:

Со најновиот регистриран член kosturon.

Најмалку се надевав дека него ќе го видам на форумов:pos:

И со CruelGirl:kiss3:

Костурон го знам, ак е тој тој..

...него, сум ви кажал дек се знам со Форчун? И ногу си ја сакам :vozbud:

Преска се запознав со декстерче-искулиран дечко, поточно човек на место.:icon_mrgr

Ispadna deka se znam i so La Espanola.. Srcence :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom