Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера Fallen Angel го запознав и то,
Еј да бе и тореадор го запознав:icon_mrgr

Се запознав конечно се JeciLady, многу позитивна личност, неможевме да се донамуабетиме , супер девојка. :smir:

Ја имав таа чест вечерва да се запознаам со најпозитивната, најнасмеаната и највеселата кајганџивка: zafrknata

На мое големо,најголемо задоволство Марко-Гарфилд...и Шорти!..Топ се и двајцата Шорти со афрото..закон!...(Следечи пут пак ке ве носиме на автобуска :):):))jejeje

Ја имав таа чест вечерва да се запознаам со најпозитивната, најнасмеаната и највеселата кајганџивка: zafrknata
Задоволството беше мое :) нареден пат се гледам на топено во Буре, знам ветено ми е уште пред векови :).
И секако да не заборавам покрај Дими се запознав и со уште еден на прв поглед срамежлив член на форумот чиј јузернејм одвај разбрав како се изговара.
Лејдис енд џентлмен плис сеј хај ту BuSarCe
П.С. Дими смеам да откријам дека сте роднини:)?

Конечно, редно беше веќе. Се запознав со Била Бонг на мое огромно задоволство :bros: Други на листата се Мацедониан (диклето :smee: ), Хангри Волф, Плеј Бој, Касап и Д’мен. Сите се супер дечки. :zdr:

Едит: да бе и СтевоМЦ го запознав :)

Хехе, стварно огромно задоволство ми беше што ги запознав Била и Коки (ѕверови двајцата. фала до автобуска што не донесовте :D ) The-man, Hungry Wolf, SvezioT, Kasap, Playboy, kgn.Red. Супер си поминавме (=

Аа и СтевоМЦ исто го запознав (=

Вчера некаде касно во ноќта,не ми текнува клку беше саат,за запознав Јецилејди:)
Едноставно некои луѓе пленат со самата појава

Ги запознав Јецилејди и Лејди мајуш, абе лепотици на бато :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom