Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
А1 Теам . иЛе . Мицев. Булет . Дон Џелатимус . Каспер . итн итн .. не ми текнува сега

Набрзинка го запознаф Dark Walker, пред саат време. Испадна у исто школо учиме....
Енивејс, јеее!

Јас ја знам само Razorblade Kiss, госпоѓицата учи со мене, до душа добри другарчиња сме си :)

Пред 1 саат се упознав со кики. :)

Вечерва се запознав со ЦРВЕНОКОСА, ни договорено ни ништо, ја сретнав, и иако не ме позна и ојдов и и се претставив... додуша не по име, туку по ник, ама немат врска:)

Fantom_oh напиша:
Вечерва се запознав со ЦРВЕНОКОСА, ни договорено ни ништо, ја сретнав, и иако не ме позна и ојдов и и се претставив... додуша не по име, туку по ник, ама немат врска:)

:helou: секогаш случајните,непланирани работи се интересни...како и да е,МНОГУ ми е мило шо те запознав и алал да ти е за храброста:smir:

п.с. море ама си бил висок тиииии.....мажиште:smir:

Да ги додадам на листата: Bidikov, Ddime и IsusHristos.
Денеска во инсомниа падна добра пуцаљка... имаше уште неколку од кајгана, ама не ги запамтив сите.:nesum:

HungryWOlf (ебате гладниот хахахах матурант :D:D:D:D:D)
Ддиме - додуша со него се знаев од ентернет минатата сабота..
Бидикот - леј што појава беше тоа - ПОЗ МАН! ѕвер!
исусот од саботата го знам а сеа го упознав Хунтерот! поздрав!

Goddess of Chaos напиша:
Тоаш мора и ја да те знам? Де кажи се кој си :)
Електрикс а.к.а.Иле..ако не ти текнува кој е потсети ме ќе ти кажам.Да не го брукам сега тука,нека подигне малку мистерија кај другиве:)
П.С. до Електрикс-Па добри другарчина сме бе,кој ти ја држи косата додека повраќаш а?:)хехе,што си ти...уан оф мај бест френдс акшуали:)

од ова собиранкиве се запознав со
Swifty, Mario, mkd.scout, TonInter, Billa Bong, Stef...

HungryWolf - да го аднам на листа. Закон дечко... 15ка хаха =))

Го запознав pcjodamaster :vozbud:

Ја користам приликата да се извинам шо го користев како потпора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom