Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
pa vidi ne si dadovme raka ali te vidov i se raprasav naokolu koj kako e sto e.vazno znam kako izgledas:))

Auu da beee!!sea mi tekna!!izvini zaboraviv:)

ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
ViRuS напиша:
чекај да почнам да редам сеа
НеМиРна, Vodka mixx, police, bobo, mr.wiked, toncie, Гижо, duffy, Бушав Sch00lGirl, realGirl, ,The Vampire, doti4nata, urban muver, каитек, Mac)), димитарЦ, Vardarce, Garfild, ACID, Мистичен, Lou Weed, mRnO, СтеФ, Insane, Dwa, viktor, :raz: многу ве има веќе глава почна да ме боли!!! :lud:
сега се сетив дека кај LouWeed ги запознамв и MSV и MSV(Support)
Абе на фудбал ги запознав и Контињер, бејби грл, батистута, мацедоиниан, крејзи, јоцо ск, Френкенштајн, ѓаволче,5PY_14, P.Overdrive, Ѕвер Тие мислам дека беа! На другите не ми текнува ако има некој нека каже!!!:raz:
Со Дејана се запознав кај Лу кога бевме!
Со Sexy Boy и со Ziki се знам (Стари другарчиња ми се) :)
Toni, Polise, Sina^ и Free boy ги знам уште многу поодамна али сум заборавил да ги пишам!
сеа дознав и дека и Agathodaimon сум го знаел али не сум знаел дека е тоа другарче!
Еве и имењаков мој го знам зашо школски ми беше! Овој Manga!
Nina, Sweet Barbie, Gardian и BAMARGERA ги запознав и нив лично на фудбал!
"Фудбалот сите не поврзува! Пијте кока кола!" :pos::pos::pos:

Eпа Nina, Sweet Barbie од вчера,од предтоа го знам Cthutulhu^,Bam,Vodka итн...

На мое преголемо задоволство се запознав со MarthaGraham. Се изгушкавме најмногу како да сме од мали заедно, се изненадив пријатно од прекрасната појава од секој поглед, а еве барем на форум (дека вчера неможев) да кажам дека на мојата нарцисоидна скала за убавина, каде што сум јас прво место (нормално), половина и го давам неа ... значи не второ, првото го делам, лилааа!!! Има шанси и цело да и го дадам, ама тоа откако ќе се запознаеме во сите изданија:pos2: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Vcera go zapoznav i Gardian(ako mu e vaka nickot).Izvini sto te zaboraviv

Сеа шо знам. Со сите Нина шо се запозна се запознав и ја вчера.

Aaa, pred malku se registrirav,no ke bidam dosta aktiven!

a inace dosta mi e Nina da ja znam...

na golemo zadovolstvo se upoznav so Nina i so Sweet Barbie ! :)

Macedonian го запознав сега:vozbud:
Летово сите ги запознав на работа, сите ми идат тука:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom