Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, голема ќе биде листава ептен,затоа и не ја пишувам поединечно.
Ги запознав сите што се тука,а се спремам да ги запознаам и оние што летово ќе си дојдат,ако не па ја ќе им одам таму (додуша у Франција не идам,он ќе дојде кај мене,хехехее),ааа па најпосле...они мене...ма им одам у Охрид па нека му ја мислат тие 4-те грации таму. Маринчето,Катјата,Фортуната и Девилишката!!! :)

Со Сагаква се договоривме веќе,значи ја познавам! :)
Абе, златни дечки запознав,стварно.И среќна сум поради тоа.Си ги сакам јас и тие што од претходно си ги знам,ама новиве ми се хм..хм..убај луѓе!!!:)

Денес ги запознаф Марина, Глуфче, Тончи и дотичната(али она ко да не ме виде)....:)

sch00lGirL напиша:
Dwa,Insane,Mrno,Realgirl,Virus,Urban mover,Stef,Mr.Wicket,Divine,Aceva,Eko1,Vardarce,Lou weed,Tha bitch,Tonchie,Мистичен,и на мое најголемо задоволство-Garfield :cug:
Вчера го упознав Toreador :je:

te vidov we...i mi se svigjase toa sto go vidov hahhaha aj beaj da ne jadam kjutek bolje da si kjutam hahah :) i jas gi zapoznav denes goddess,mesaja,glufka ja znam od porano i marina... :)

doti4nata напиша:
te vidov we...i mi se svigjase toa sto go vidov hahhaha aj beaj da ne jadam kjutek bolje da si kjutam hahah :) i jas gi zapoznav denes goddess,mesaja,glufka ja znam od porano i marina... :)

хехе одма да пишеш бе :) иначе ја ги запознаф денес годес у пакет со месаја, мсв, марина и тончи.... мици ја знам од порано... и то :kajg:

Goddess of Chaos напиша:
Оваја над мене, таја над неа, брат ми, ТонЧи и Марина :pipi:.

A брат ми бе?!

Aj доста си муабетите:)

Гижо напиша:
вие изнад fortune кај тоа све сте се исзапознале, и све скришно, брееее

Абе они се друго ghetto све скришно, не не викаат нас, али ќе видат они... :) :)

А ја цел радосен Маре и другана Маре идает Скопје... :bip: :je: :cug:

ахуаха знајте кој ги запознаф денеска да не пофторвам.. ама едно ме заинтригира.. на секоја листа на последно место сум. Фак.
Гижо и вотка следниот пат само вас ве викаме никој друг :)

Goddess of Chaos напиша:
А мене забораи да ме каеш дека ме запозна a? :icon_lol:

Тебе од памтивек те знам.:pipi:

go znam mRnO i delumno vlatko bellucci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom