Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
schtranga напиша:
ja ne sum nova , ama pak nikogo ne poznavam :)

Епа во лето намини во македонија и ќе се запознаеш, само најави се кога си каде си во македонија.
Иако сме два/тројца во германијава знаеш дека едноставно се има премногу обврски за д асе собереме, башка Die Bahn колат со цени иако имам банкард 25

Од форумов се знам со pinky***, TWEETY***, eci^^^, ^Me^ ....и толку :icon_lol:

pa sto znam ne mnogu :)

BoBo
Gavolce
BabyGirl^^
schoolgirl
mr wicket
tha-bitch
dimitarc
za drugi....ne znam ne mi teknuva :) ako sum zaborail nekoj....kje go pisam drug pat :)

denes se zapoznav so schoolgirl i bushav srcki gi presretnav vo centar kaj holiday in i do togas ne se znaevme ama odma se poznavme koj sme

ViRuS напиша:
чекај да почнам да редам сеа
НеМиРна, Vodka mixx, police, bobo, mr.wiked, toncie, Гижо, duffy, Бушав Sch00lGirl, realGirl, ,The Vampire, doti4nata, urban muver, каитек, Mac)), димитарЦ, Vardarce, Garfild, ACID, Мистичен, Lou Weed, mRnO, СтеФ, Insane, Dwa, viktor, :raz: многу ве има веќе глава почна да ме боли!!! :lud:
сега се сетив дека кај LouWeed ги запознамв и MSV и MSV(Support):star:

Hmmmm epa vaka aj ke pocneme od pocetok:
kontejner ; insane; mac)); vodkamixx;
wicket ; virus; duffy; bibika;
*mako* ; mrno; doti4nata;
bubreg; gavolce; bushav;
baldzi ; real ; school;
baby ; osicka; louweed;
tha bitch; dimitarC; frankenstain;

i neznam uste koolku ako zaboraiv uste so gi znam u zivo neka ne se lutat. a za ti so gi znam preku net da ne gi pisuvam poso gi ima use mn. :pos:

ја само Коскич ја знам.....една корисничка шо не мрснала од 50 мислења и не се појавила на форум откако сум логиран....енивеј, Вампирчето ќе го упознаам на есен, а и сите други (активни) јузери сакам да ги запознаам:):je::pipi:

јас се знам само со: ацева, гарфилд, андроник, збратко, мрно, еко1, дивајн:icon_lol: , форчн, девилиш ангел, нинџа, гего итн. други не ми текнува.:kajg:

BabyGirl^^^ напиша:
denes se zapoznav so schoolgirl i bushav srcki gi presretnav vo centar kaj holiday in i do togas ne se znaevme ama odma se poznavme koj sme

Среќа што се препознавме,иначе немаше ни едно здраво да си кажеме.
Друг пат не носи штикли хахахаххаха

BabyGirl^^^ напиша:
Epten mi e milo sto te zapoznav!

I ene za Bushav i SchooGirl mi e mnogu milo sot gi zapoznav...se iznasmeav so niv

jas sum nova pa edinstveni sto gi znam se CopyOfDeath i ^eli^ a sea se zapoznav i so The VaMpIrE

Jas ja znam BabyGirl-lepoticata=)))) drugarka mi e uste od gradinka i si ja sakam najmnogu.... srce pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom