Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
ја знам и саскица...за која не знаев дека е член на форумов...али саше...извини шо те пропуштив

pa ne ze znam so nogo ima gi malkumina ama sakam da rasiram poveke poznatstvo inace taka koj sakas da se zaposnaa poveke so mene neka povele

Конечно се видовме со Бушав..го запознав и Урбан Мувер..а беше таму и Батистута мислам..и така:kez:

Лично не се познавам со никого од форумов, освен со Fredy.

update :) vcera se zapoznav so batistuta :)

Mandy напиша:
Конечно се видовме со Бушав..го запознав и Урбан Мувер..а беше таму и Батистута мислам..и така:kez:

Добро е што ме позна сепак хахахахахха

сооо .. batistuta .. и ја вчера го запознав ..
ааааа да да . и со eci^^^ требаше сите да се запознаеме ... али "Јас сум семафори..." или " Еве сум кај билбордот " или " Еве ме влагам во бела кола" или " ЈАС ОТИДОВ " .. Иначе eci^^^ е многу "фина" девојка

апдејт : еј, со RealGirl се запознав :icon_razz

dwa напиша:
vcera se zapoznav so batistuta :)

Insane напиша:
batistuta .. и ја вчера го запознав ..

Ги знам и јас апашиве од негде :icon_mrgr :wink:

Mandy напиша:
а беше таму и Батистута мислам

Аха, али забегав на семафори да регулирам сообраќај, нареден пат ќе се упознаеме подобро :)

И Mrno легендата го запознав :)

. . . и сеа останува пак RealGirl на крај . . . морам да ја пишам погоре на листава :icon_lol:

Dejana напиша:
Jas ja znam BabyGirl-lepoticata=)))) drugarka mi e uste od gradinka i si ja sakam najmnogu.... srce pozdrav

Ко да ги знам и јас другаркиве од градинка :icon_lol:

Ај и ја апдејт да направам...вчера ги запознав РиалГрл,Мрно и Менди....:vozbud:

so .. NIKOGO! ne be greska se znam so Pumba sea mi tekna!

Се запознав на фудбалов сега со Флик,Спај 14,Ѓаволче,Контејнер,Фичо,Пумба,Еци и ако испуштив уште некој нека се додаде во листата и да прифати извинување однапред(а може и одназад)!

separator.gif
ја сега знам кој е урбан мувер, p.overdue или така нешто, batistuta. АБЕ ЕЦИ БИЛА ТАМУ? ЗАШТО НИКОЈ НЕ МИ КАЖАЛ? :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom